Патріотичне авто – лише за 200 гривень

Патріотичне авто – лише за 200 гривень
Автомобілів багато, різних моделей і марок, але все ж вони дуже схожі між собою. Тому у багатьох водіїв з'являється бажання виділити свою машину із загального потоку автомобілів. Гарним способом для цього є наклейки із патріотичним змістом.

- Одягнуті у вишиванки автомобілі бачила нещодавно у нашому місті, - розповідає тернополянка Олена Мельничук. - Вздовж усього капоту смуги з візерунками. Дуже оригінально і гарно. А цікаво, скільки коштує для автомобілістів такий прояв патріотизму? Також цікаво, які це може мати наслідки для автомобіля? Чи можна з часом зняти візерунки з капота так, щоб не пошкодити поверхню автомобіля?

Автомобілів багато, різних моделей і марок, але все одно вони дуже схожі між собою. Тож у багатьох водіїв виникає бажання виділити свою машину із загального потоку. Особливо це актуально для власників бюджетних авто, яких на дорогах дуже багато і які справді чимось подібні.

Відео дня

Щоб вирізнити своє авто із загального потоку – є кілька варіантів. Один із досить поширених – це аерографія. Малюнок, нанесений на поверхню автомобіля за допомогою аерографа (повітряного пера), виглядає дуже вишукано, однак і коштує він досить дорого. Окрім того, малюнку, нанесеного таким способом, потім важко позбутися.
Інший варіант прикраси автомобіля – це вінілові або звичайні наклейки. Вони коштують набагато дешевше. Додаткова перевага в тому, що коли водій передумав бути “оригінальним”, то досить легко може позбутися цих наклейок. Або якщо змінилася мода, то може одну наклейку замінити на іншу, більш сучасну.

Наклейки бувають різних розмірів та на абсолютно різну тематику. Однак останнім часом серед автомобілістів все більшої популярності набирає така окраса патріотичного змісту як вишиванка.

- Поклейкою вишиванок займаємось одразу після подій на Майдані, - каже директор рекламно-виробничої компанії "Mirk Company" Олег Мірчук. - Зараз у клієнтів почали з'являтися нові ідеї, як би можна було використати вишиванки в інтер'єрі і екстер'єрі і "вдягнути у вишиванку" не тільки власний автомобіль, а і власне житло.
У Тернополі на авторинку зараз можна придбати стандартні наклейки з візерунками. Проте можна замовити візерунок і під індивідуальний макет.

- Ми друкуємо наклейки на автомобілі під індивідуальні розміри та за індивідуальним макетом, - розповідає маркетолог маркетинг-центру “ДАЛІ” Світлана Озімко. - Тобто те, чого бажає споживач, ми можемо виготовити. Розглядаємо і виконуємо будь-які нестандартні варіанти. Вартість наклейки залежить від її метражу з розрахунку 105 гривень за квадратний метр.
За словами пані Світлани, поклейку здійснюють спеціалісти, що займаються брендуванням машин.
Виготовленням різноманітних наклейок на автомобілі також займається компанія “Принтаж”.

- Вартість наклейки залежить від її площі та від вибраного матеріалу, - розповідає представник компанії Марко Поліщук. - Наклейка на капот автомобіля буде коштувати від 50 до 130 гривень. Самі ж роботи з нанесення наклейки обійдуться у 50-70 гривень за метр квадратний. Тобто можна вкластися у суму до 200 гривень.
Після використання наклейки можна зняти з машини. Для лако-фарбового покриття автомобіля вона шкоди не завдає.

- Нещодавно «одягнув» авто у вишиванку, бо просто патріотично та й цікаво, - розповідає тернополянин Сергій Гаталяк. - Їдеш люди усміхаються , піднімається настрій. Друк замовляв в одній поліграфічній фірмі, а клеїли самостійно. Допомагав знайомий, бо одному важко поклеїти. Але людям, котрі раніше не займались таким, варто все ж таки звернутись у фірми, які займаються поклейкою.

Коментарі (3)
  • Natalia Turyk

    Як зняти таку наклейки 3 річної давності?
  • місько з ладичина

    А на фіру можна?

    СД reply місько з ладичина

    можна навіть на коня і фірмана
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up