У Тернополі 18-річна дівчина-водій зі стажем 22 дні скоїла ДТП. Є потерпілі

У Тернополі 18-річна дівчина-водій зі стажем 22 дні скоїла ДТП. Є потерпілі

Молодий водій автомобіля "Мерседес", рухалась вул. Морозенка та на перехресті з вул. 15 Квітня не розминулась з маршрутним автобусом. ДТП трапилася 18 травня о 14.23.

Патрульні з"ясували, що  водій іномарки виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, не надав переваги в русі. В результаті зіткнувся з маршрутним автобусом. Громадський транспорт курсував за маршрутом Збараж-Тернопіль.

 
За меддопомогою у травмпункт звернулися водій "Мерседесу" та двоє пасажирів з автобуса. Потерпілим надали меддопомогу. Їх не госпіталізовували.
 
Як з'ясувалося, водійський стаж водія іномарки лише 22 дні. Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 1. Триває слідство, повідомили в секторі комунікації ГУНП
в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Вона відмовилась проходити тест на алкоголь.
  • Анонім

    Не розумію, при чому тут 22 дні. Та хоч 1 день, та хоч в той самий день! Яка різниця, це випадок... чи всім набагато приємніше було, коли загинули в автокатастрофі відомі українські гонщики.
  • Анонім

    От шо за людиська, слова не найду цензурного щоб нормально назвати. до того було декілька смертельних ДТП з жигулями. то всі мовчали як риби,ні одного коменту. Ну нормально, з ким не буває. І як тільки в ДТП попадає нормальна машина всі ідейні злидні раптом активізовуються і починають виливати свою класову злобу. Ну розбила дитина машину, нічого страшного не сталося і слава Богу.

    Анонім reply Анонім

    Справа не в дитині... машина то її проблема. А з-за неї постраждало 2-ві людини. Одну з яких забрала швидка. А сама дівчинка відмовилась проходити тест на алкоголь. Впевнений, що не просто так.
  • Анонім

    Кокаїну нанюхалась сучка ,а на машину заробила миючи посуд .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up