Біля "Білого замку" зіткнулися п'ять легківок

Біля "Білого замку" зіткнулися п'ять легківок
П'ять автомобілів зіткнулися на об'їзній Тернополя 6 липня. Аварія сталася близько 12.00 поблизу "Білого замку".

На місці аварії працюють слідчі та інспектори ДПС. Попередньо відомо, що у аварії травмувалася одна дівчина. Її забрали до міської лікарні швидкої допомоги. Всі решту учасників ДТП не постраждали. Машини під час зіткнення теж суттєво не розбиті. 

Previous Next

 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Лисак Олександр

    той світлофор взагалі неправильний, так як там об'їздні водії їдуть, скажімо відверто, 70-80 км, а світлофор зеленим не мигає попереджаючи водіїв, що потрібно приторможувати заздалегіть а переключає відразу на жовте і червоне!!! ось тому такі аварії трапляються. Один їде думаючи ще має пару лишніх сек (поки жовте буде горіти), а тут раз і відразу червоне.
  • 111

    Поворот потрібно включати зазделегідь , особливо лівий , а взагалі то в нормальних країнах на таких перехрестях організовують додаткові смуги для зїзду вліво чи вправо.ВІдносно копійчані витрати!
  • Дуглас

    навіщо там вобше того світлофора!, стільки років небуло і було добре, а тепер аварія за аварією!
  • Анонім

    Світлофор встановили, можливо, варто ще й про обмеження швидкості подумати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up