Бус і маршрутка "поцілувалися" на "Алясці". Водій загинув

Бус і маршрутка "поцілувалися" на "Алясці". Водій загинув
Маршрутка № 19 зіткнулася з бусом Ford Transit на об'їзній на "Алясці". Аварія сталася 14 серпня близько 8.20. Маршрутка та бус опинилися на узбіччі. Обидві машини - пошкоджені. Водій буса загинув.

На місці події можна побачити працівників ДАІ та слідчих, які обстежують місце аварії та з'ясовують всі обставини. Збоку стоїть водій маршрутки та родичі водія буса, якого з травмами забрала швидка.

- Ford виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся зі мною, - розповідає водій маршрутки № 19 Юрій Боднар. – На щастя, всі мої пасажири живі і неушкоджені, лише дуже налякалися. Я їх пересадив у іншу маршрутку.

Цей водій серйозних травм не має, лише поскаржився, що вдарився. У маршрутці на момент зіткнення, за словами пана Боднара, їхало близько десятка пасажирів. У легківці був лише водій. 

Відео дня

За попередніми даними, водій буса Ford Transit не справився з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршруткою, повідомив інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко.

- Водій буса від отриманих травм помер в лікарні, - каже він. - Троє пасажирів маршрутки звернулися в лікарню за допомогою. Просимо очевидців аварії допомогти у розслідуванні. Звертайтеся за номерами телефонів: 24-12-82, 097-03-000-50. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Галинка Балуш

    думаю водій буса дуже поспішав він його не вдарив а зніс
  • Галинка Балуш

    я думаю і на власному досвіді знаю як під.... підрізають і доганяють маршрутки і буси
  • МИРОТВОРЕЦЬ

    Кабіна буса та водійське місце не зазнало сильних пошкоджень.

    Дивно що водій буса загинув.... можливо йому стало погано.

    Віталій reply МИРОТВОРЕЦЬ

    скоріш за все він був непристебнутий, і приложився об стойку від удару
  • a.pirs

    Водій Форда помер....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up