Через кота розбилися автомобілі та загинув житель Тернопільщини

Через кота розбилися автомобілі та загинув житель Тернопільщини
Мікроавтобус Volkswagen LT35 виїхав на зустрічну смугу й врізався в молоковоз. ДТП сталось на автодорозі поблизу с. Шепетин Дубенського району Рівненської області 9 квітня.

Водій намагався об'їхати кота, який несподівано вибіг на трасу, й не впорався з керуванням.
"За кермом автомобіля Volkswagen LT35 був 33-річний мешканець Івано-Франківської області. Він їхав зі сторони райцентру Дубно в напрямку Кременця сусідньої Тернопільської області. Несподівано на дорозі з'явився кіт. Щоб не збити тварину, водій мікроавтобуса загальмував. Але його крутнуло та винесло на смугу зустрічного руху. Там він і зіткнувся з молоковозом", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.
{photo_gallery id=4302|}
За кермом молоковоза ГАЗ-5312 був 47-річний мешканець Тернопільської області. Він загинув на місці аварії. Його тіло доставили в морг Дубенської центральної рай лікарні. Відомо, що водій мікроавтобуса разом з товаришем їздив у Рівне на ринок купувати мотоцикл. Пригода сталася о 18 годині дорогою додому.
Через сильний удар молоковоз злетів з дороги. У нього сильно пошкоджена передня права частина кузова та відлетіло одне колесо.
"Витягли загиблого водія з кабіни працівники державної служби з надзвичайних ситуацій. Пошкоджений також і мікроавтобус. У нього зім'ята права задня частина кузова. Від зіткнення з мікроавтобуса на кілька метрів вилетів мотоцикл, який товариші купили в Рівному", - додали в міліції.
Водій мікроавтобуса та його пасажир у пригоді не постраждали. Залишився живим і кіт, який спричинив ДТП. Правоохоронці з'ясовують усі обставини цієї пригоди, повідомляє Gazeta.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Не факт, що той кіт взагалі був на трасі. Випадковий пішохід, кіт чи підрізання невідомою машиною - причини, якими водії часто пояснюють свій виїзд на зустрічну смугу
  • Anonymous

    Жесть, я недавно кота задавив. А що робити? Давити по тормозах, і веляти на швидкості рулем?
  • Anonymous

    100%)
  • Anonymous

    > Водій намагався об'їхати кота, який несподівано вибіг на трасу й не впорався з керуванням Кіт не справився з керуванням? Формулюйте ясніше або з граматикою дружіть - коми ставте вірно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up