ДТП на Тарнавського: 27 маршрутка на пішохідному переході збила жінку та її доньку

ДТП на Тарнавського: 27 маршрутка на пішохідному переході збила жінку та її доньку

Аварія трапилась близько 10.45 у четвер, 7 липня. І жінку, і 4-річну дитину з різними травмами забрала "швидка". 

- На вулиці Тарнавського жінка переходила дорогу на пішохідному переході і на неї наїхала маршрутка, - повідомляє прес-секретар управління патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська. - У жінки закрита черепно-мозкова травма,рвана рана голови, закрита рана поперекового відділу хребта. Її забрала "швидка" у травмпункт університетської лікарні. А у дитини струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма. Її теж забрали у лікарню.
 
У патрульній поліції кажуть, що, коли патрульні прибули на місце ДТП, то дитини уже не було, її забрала "швидка", а мама була у шоковому стані і не нічого могла сказати. 
- У 34-річної тернополянки струс головного мозку та закрита травма поперекового відділу хребта, - каже заступник начальника відділу ДТП Шуляр Богдан.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    аварії будуть   ставатися поки не введуть смертну кару  для водіїв які  скоюють аварії.  цеж як треба  грати авто перед переходом щоб не затормозити?

    але  зараз виходом є  встановлення лежачих поліцейських  перед кожним переходом.

    Anonymous reply Анонім

    Придурку, найдієвішим виходом є, щоб кожен пішохід перед тим як стати на зебру добре подумав, а чи перейду тут живим-здоровим. Спинився на мить, оглянувся, переконався, що всі зупинились, а лише тоді переходити, а не перти як божевільний, бо йому мають стати. А от і не стають, б*ють, калічать, а воно все одно придуркувате пре.
  • Андрій Федунь

    Глючить планшет... Написав два рази одне і те ж...
  • Андрій Федунь

    Спостерігав в Іспанії як там себе поводять пішоходи і водії на нерегульованих переходах: перші переходять тільки тоді, коли зустрінуться поглядом з водієм і махнуть один одному рукою, привітавшись таким чином; другі ПОСТІЙНО пригальмовують перед переходами, недивлячись чи є поблизу пішохід чи немає...
  • Андрій Федунь

    Не буду ставати ні на одну ні на другу сторону, але напишу таке: був в Іспанії і спостерігав там за поведінкою пішоходів і водіїв на пішохідних переходах... Перші переходять дорогу виключно у відведених місцях і виключно тоді коли зустрінуться поглядом з водієм і махнуть один одному рукою, привітавши один одного. Другі ПОСТІЙНО пригальмовують, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не дивлячиь на те чи є поруч пішохід чи його там немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up