ГАИ не реагирует на нарушения правил дорожного движения

ГАИ не реагирует на нарушения правил дорожного движения
ГАИ не реагирует на нарушения правил дорожного движения

Массовое нарушение правил дорожного движения водителями маршруток можно наблюдать в Тернополе.
«На мосту, который около политехнического университета (с выезда из проспекта Бандеры на въезде на улицу Русскую), особенно утром, примерно начиная с 8 час. 30 мин. и до 9 часов. 30 мин. фактически все маршрутки, кроме троллейбусов всегда «лезут» в правый ряд (который предназначен для поворота только слева - до железнодорожного вокзала), после чего уже в самом повороте к вокзалу нагло «лезут», подрезая другие транспортные средства, прямо в направлении центра. При этом они еще и сигналят, если кто-то их не пропускает, - говорит житель Тернополя Олег. - Своими действиями водители маршруток не только массово нарушают правила дорожного движения, создавая пробки и опасность для других участников, но и показывают свое неуважение и высокое отношение к другим водителям и пассажирам, ведь не только они куда-то спешат.

И получается так, что уменьшается пропускная способность не только левой полосы, транспортные средства на которой едут прямо, но и обязаны ждать таких «фраеров» и водители и пассажиры транспортных средств, движущихся по правой полосе в направлении железнодорожного вокзала, при этом, не нарушая никаких правил дорожного движения. Ведь в той полосе из-за этих горе-водителей маршруток делается затор.
Водителям маршруток все дозволено? Или они в данном случае имеют преимущества перед другими транспортными средствами? Почему они не уважают других? Или это такой беспредел в государстве, что не никому до них нет дела? Чем лучше водитель маршрутки от других водителей? Неужели этого всего не замечают работники ГАИ?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    На Хмельницькому шосе на відрізку Воінів Інтернаціоналістів - Політех стоїть знак "Зупинка заборонена", кожного дня там стоять 3-4 машини, а за 30 метрів стоять ДАЇшники і я..ця чухають. Скільки там ДТП було через це навіть у цьому році... Хоч одного притягнули чи евакуювали? На вулиці яка постійно загружена, одну полосу займають назаконно під стоянку, через що автобуси, авто і мотоцикли їдуть в одному ряду. Імпотенти ДАЇшники.
  • Anonymous

    Что тут говорить . попал я в ДТП . Водитель автобуса дал взятку гаишнику и я уже стал автоматически виновником .
  • Anonymous

    повністю підтримую автора статті, відколи зняли знак, їду тою дорогою до роботи і маршрутки, що їдуть правою смугою, а потім вклинюються в ліву, що заїхати на вул руську, не рідко навіть по 2-3 підряд створюють затори для учасників руху, що повертають направо до залізничного вокзалу... а ще часом тролейбус або маршрутка любить їхати по самісінькій середині між двома смугами, що на око не скажеш, протиснешся між ним та бордюром чи ні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up