Іномарка збила даішника. Водій втік


Іномарка збила даішника. Водій втік
Керівництво міліції та Державтоінспекції області вдячне байкерам, які переслідували та допомогли у розшуку винуватця ДТП. Травмований даішник у лікарні. Допоміг затримати порушника й ірландець Конор, який ще й передав кошти на лікування працівника ДАІ. Водій іномарки зараз в ізоляторі тимчасового тримання

Автомобіль «Фольксваген-транспортер», рухаючись вул. Львівською, наїхав на інспектора дорожньо-патрульної служби із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ.

Це трапилось 22 серпня, близько 21 год.

З місця пригоди потерпілого правоохоронця карета швидкої допомоги доправила до лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму та численні переломи. Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Відео дня
  • Стало відомо, що на час аварії інспектор ДПС ніс службу на блокпості, який розташований на перехресті вулиць Об’їзна та Львівська, був у форменому одязі з табельною зброєю, - кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Правоохоронець намагався зупинити автомобіль марки «Фольксваген Транспортер» за порушення правил дорожнього руху. Водій вказаного транспортного засобу  законну вимогу автоінспектора проігнорував і скоїв наїзд на нього.

Винуватець аварії зник з місця пригоди.  Свідками ДТП стали байкери, які саме приїхали в наше місто на щорічний зліт любителів мототранспорту. Мотоциклісти разом із співробітниками ДАІ взялися переслідувати втікача. Спільними зусиллями вони наздогнали і зупинили автомобіль зловмисника на вул. Загребельна.

  • Іномарку з характерними механічними пошкодженнями поміщено на арештмайданчик, - кажуть у міліції. - У 33-річного водія взято кров для визначення вмісту алкоголю, адже у правоохоронців є підстави вважати, що тернополянин сів за кермо, будучи напідпитку.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження кваліфіковане за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

  • Керівництво управління міліції та ДАІ області щиро вдячні небайдужим громадянам за допомогу у затриманні винуватця аварії, адже своїми діями він загрожував й іншим учасникам дорожнього руху, - повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Серед тих, хто кинувся на поміч правоохоронцям, був ірландець Конор. Після цих подій іноземець продовжив свою мандрівку Україною. Вже дорогою на Львівщину, він заїхав у Зборівський райвідділ міліції та передав кошти на лікування травмованого автоіспектора.

Заступник начальника УМВС області Руслан Балик та керівництво УДАІ Тернопільщини вручили байкерам подяки за допомогу правоохоронним органам.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Депутат

    кажуть що це дорожній контроль і в них тепер нові методи боротьби

    1 reply Депутат

    дав би бог щоб таких молодців побільшало, бо система залишилася, тепер тільки так треба боротися з гниллю в погонах. Вискакують виродки з патиком на дорогу - самі провокують свою смерть, та краще б їхали на донбас, може якраз би в деревяних ящиках приїхали.

    RAW reply 1

    ти ненормальний 1 ,замість того щоб тут сидіти і судити людей,йди і сам воюй,ті даїшники на відміну від тебе воюють на Сході а не сидять вдома і пишуть коментарі..Гнида!!!!
  • my_nick

    Як завжди, галицьке бидло на бусі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up