Кузьма Скрябін загинув в ДТП на Дніпропетровщині

Кузьма Скрябін загинув в ДТП на Дніпропетровщині
Відомий український музикант, лідер гурт "Скрябін" Андрій Кузьменко загинув у аварії сьогодні, 2 лютого, вранці.

Позашляховик, у якому їхав Андрій, зіткнувся з вантажівкою поблизу села Лозоватка Криворізького району 2 лютого близько 8.20.
Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці аварії, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України. 

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.      
Прес-служба музиканта підтвердила трагічну інформацію.

Серед тернополян є багато фанів "Скрябіна". Він досить часто приїжджав у Тернопіль. Зокрема він був одним із хедлайнерів фестивалю "Файне місто". Там Скрябін кинув виклик Путіну.

Відео дня

А ось тут - одне з інтерв'ю Андрія Кузьменка для 20minut.ua Кузьма в Тернополі: "В мене - не робота, я бавлюся".

 

Редакція висловлюємо співчуття рідним, близьким і всім іншим з приводу його загибелі. Вічна пам'ять. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    а тепер викликають цього свідка на допит через телебачення і інтернет, знають, що не прийде, вже мабуть закопали, сволочі
  • Анонім

    Смерть Кузьми не випадковість - свідок.



    Свідок, який їхав ззаді Кузьми говорить: "Коли я приїхав в ДАІ, в мене взяли номер телефону і сказали, якщо буду потрібен то подзвонять, ніхто не брав жодних свідчень"



    Аналізуючи останнє інтерв"ю Андрія, розумію одне - страх перед його авторитетною думкою цілком міг заволодіти розсудком і пішли на таке.

    Так, можна говорити, що багато автокатастроф відбувається із за необережності, чи порушення правил ДР. Але небагато з них є випадковістю.

    Зідзвонився з хлопцем котрого за півкілометра обігнали два авто. В першій був Кузьма, інша "Хонда" в ній і був виконавець ДТП.

    Також хлопець говорить, молоковоз стояв, як би чекав і в потрібний час рушив вперед та зробив відповідний маневр. Де машина Кузьми була зажата з обох сторін, а відповідний маневр молоковоза, який підставив під удар задню вісь дає зрозуміти був певний розрахунок.

    Я не надто добре знав Андрія, та пам"ятаю якось завели розмову про авта, то виявляється він колись і з Польщі їх ганяв і з Німеччини. Водити він вмів добре авто і він це синхроннна гармонія і багаторічний досвід давав йому достатньо впевненості!

    З самої першої секунди, як дізнався про трагедію - неповірив в випадковість і зараз не вірю.

    Читав багато висловлювань, страшно тільки одне, що люди так швидко роблять висновки.

    Розмовляючи з свідком, той говорить "Хонда справа зрівнялася з авто Кузьменка, аж той змушений був виїхати на зустрічну смугу. Побачивши запаркований молоковоз також враховуючи крутий поворот він думав вдасться його проїхати та не розрахував на провокаційний маневр з протилежної сторони.

    За словами свідка, хонду часто бачить в Дніпропетровську, після того як написав про це у Фейсбук через декілька годин сторінка заблокована. Також дивні дзвінки отримує каже цілий день вчора з вимогою зустрітися. А ще в придачу журналісти наярюють.

    Я його розумію, жив собі спокійно, а тут стільки уваги, коли роздуплився куди вліз, нашвидкуруч зібрав речі тай переїхав в інше місто. Каже взагалі закордон має намір бо тільки там в безпеці зможе розповісти.

    Я знаю чим закінчуються подібні докопування до істини. Вчора на прощанні пообіцяв собі й Андрію не зупинюсь ні перед чим. Не може так бути, скільки ще треба Вам смертей, аби ви напилися крові. Скільки будете мучити ще українців. Гадаєте вам то так з рук зійде? Якщо не давав людині життя то й не можеш його забирати.

    Думаєте комусь від цього легше, що скажемо: "Спи спокійно, земля пухом, вічна пам’ять" і т.д. Стандартний набір слів - пафос!

    А на душі смуток, біль та неспокій.

    Знаєте, в Україні є найбільші дві біди:

    1. Війна Америки з Росією!

    2. Боротьба за виживання!

    збудників цього не буду називати, просто не можу зрозуміти: "Чому не б не розбомбити Америку й Росію, та повісити трьох найбільших внутрішніх ворогів України!"

    Боже скільки ще хочуть в мене людей забрати?!

    Треба закінчувати зовнішню війну, бо будемо плавно переходити до посиленої внутрішньої і так регулярно - а її штучно затягнули вже далі нікуди!

    Робота йде на винищення цвіту нації!

    P.S.

    Якщо надумаєте мене вбити, то виконайте останнє прохання:

    "Свого батька я не бачив, в мене двоє дітей - дуже прошу, тільки не робіть вже інших сиротами"
  • Лагіш Віталік

    Дуже шкода. Хай спочиває з Богом. Вічна пам"ять
  • Маховик правди

    Дійсно толковий співак був. Багато правдивих і правильних речей про наше життя співав . А якщо пригадати його участь у різних програмах ,коли він своїм гумором піднімав настрій багатьом українцям .Загибель цього видатного співака це велика втрата для країни .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up