Міліціонер, який збив Миколу Брегіна, ще на волі

Міліціонер, який збив Миколу Брегіна, ще на волі
Тіло 19-річного Миколи Брегіна водій протягнув під машиною по дорозі 20 метрів, гальмівний шлях машини – 40 метрів. Нагадаємо, хлопець зі Стриївки Збаразького району загинув у аварії вночі 8 липня.

Підозрюваний у його смерті – правоохоронець. Його наступного дня одразу ж звільнили з органів внутрішніх справ за дискредитацію. Адже він не надав допомоги потерпілому та втік з місця аварії. Про це під час прес-конференції 10 липня перший заступник начальника,начальник слідчого управління обласної міліції Олександр Богомол. 

- Вчинив він злочин чи ні, це вже має довести слідство, - каже він.

До слова, Микола був ще живий, коли його знайшли на дорозі друзі, проте медики на жаль не змогли врятувати життя юнака.

Відео дня

Розслідування у цій справі проводить прокуратура області, проте правоохоронці запевняють що максимально сприятимуть розслідуванню і нічого не збираються приховувати. Як повідомили у прес-службі прокуратури області, на даний час міліціонер знаходиться за місцем свого проживання - до вирішення питання про обрання запобіжного заходу.

Пан Богомол розповідає обставини аварії 8 липня. В той вечір на дорозі між Тернополем та Підволочиськом, як каже він, було інше ДТП, на яке виїхала слідчо-оперативна група, експерти, ряд нарядів ДАІ. Пішохода збила машина і водій зник з місця аварії. Тож встановлювали це авто, задіяли значну кількість міліції.

- Коли керівник слідчого підрозділу Збаражчини повертався з місця аварії до Збаража, по дорозі він розминувся з автомобілем дільничного інспектора, на якому були пошкоджені бампер та фара, - каже Олександр Богомол. - А трохи далі він побачив місце аварії. Хлопець лежав на дорозі, біля нього - інша машина, це були свідки, які побачили тіло на дорозі. Вони зупинилися і викликали швидку. Наш працівник теж зупинився і викликав міліцію. Під'їхали експерти, слідчі і почали шукати автомобіль, який збив Миколу. До дільничного подзвонили, він відповів щось незрозуміле і зв’язку з ним не було. На ранок ми знайшли авто в одному з сіл - у будинку родини цього інспектора. Увечері міліціонер з'явився в міліцію і надав пояснення. А також у нього взяли кров на з'ясування вмісту алкоголю.

Можна попередньо сказати, що потерпілий на момент наїзду лежав на дорозі, продовжує пан Богомол. Це підтверджується тим, що був пошкоджений лише бампер автомобіля і підфарники. А також за попередніми результатами розтину відомо, що пошкоджень гомілкової та бедрової кістки, які характерні для наїзду пішохода, коли він стоїть, не було. На тілі були множинні пошкодження, які характерні для переїзду через тіло.

- За попередніми даними, якими ми володіємо, в результаті службового розслідування, потерпілий був у важкому алкогольному сп'янінні, - каже Олександр Богомол.

Він також додає, що у посадці вже знайшли мотоцикл, який там залишив напередодні аварії Микола. Також перший заступник начальника обласної міліції обіцяє, що міліція перевірить всі версії про смерть хлопця, які висувають його рідні та односельці. Йдеться про те, що за юнаком ганялися міліціонери, і що його катували.

До речі, підозрюваному у смерті Миколи Брегіна 26 років. В міліції він працював 2 роки, харектеризується з хорошої сторони, розповідає керівництво.  На момент скоєння аварії чоловік був на власному авто і не при виконанні службових обов'язків.

10 липня о 15.00 під стінами обласної міліції відбудеться пікет, під час якого вимагатимуть об'єктивного розслідування цього кримінального провадження. Мітингувальники підуть також під обласну прокуратуру. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    То Сука останній той ментяра!!(вибачте за такі слова)Падло і ще й на волі зараз!!!...Шо ж йому зробив Микола,шоб так познущатися!!?Забити його,або теж саме зробити шо він зробив з Миколою...він тільки знає правду,шо робив з Миколою))) І це в нас зараз така міліція!!!Я в шоцє просто..на вулицю вже навіть страшно виходити!
  • Anonymous

    "...Увечері міліціонер з'явився в міліцію і надав пояснення..." Схоже на те, що мужичок був п`яний, тому й утік. "...А також у нього взяли кров на з'ясування вмісту алкоголю..." І що, цей тест через стільки часу може щось виявити??
  • Anonymous

    богомал каже по TV-4 що в тому місті мусор-вбивця міг їхати 120 км/год. бо це траса. вже починають заминати
  • Anonymous

    як кажуть жителі села, що можливо, юнак бачив, як міліціонер збив попереднього постраждалого, і через це його спочатку побили, а потім переїхали. Сам міліціонер вже мав наглість прийти до рідних, запропонувати 3000 грн. і поставити ультиматум - "або берете ці гроші, або ж не отримаєте нічого, бо справу замнуть". Люди, не дайте спустити все на гальмах - дзвоніть на гарячі лінії міліції та прокуратури, якщо буде розголос по країні, то справу не замнуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up