На Тернопільщині три ДТП: в одній перекинувся автомобіль

На Тернопільщині три ДТП: в одній перекинувся автомобіль
Перша аварія трапилась на автодорозі поблизу с. Бутин Збаразького району пізно ввечері 24 листопада, водій автомобіля Volkswagen Vento виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 21099".

Водія "Лади" з травмою живота госпіталізували до Кременецької райлікарні.
 
Ще одна ДТП, в якій потерпіла людина, трапилася між смт. Гусятин та селом Личківці Гусятинського району. Водій вантажного автомобіля Renault Magnum з'їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Внаслідок удару чоловік отримав тілесні ушкодження. Його доправили до медзакладу.
 
А на Чортківщині на автодорозі між селами Ридодуби та Білий потік водій автомобіля "УАЗ-3909" не вибрав безпечної швидкості руху й не впорався з керуванням. Автівку занесло та вона перекинулася. Пасажира з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною голови доставили у Чортківську лікарню. Після надання меддопомоги його відпустили, повідомив сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up