На Збаражчині дика тварина збила молоде подружжя на мотоциклі. Жінка загинула

На Збаражчині дика тварина збила молоде подружжя на мотоциклі. Жінка загинула

Подружжя мешканців Збаража потрапило у аварію. 20-річна дружина не вижила. Чоловік з переломом руки у лікарні. Напівсиротою залишилася дворічна дівчинка.

Працівники слідчого відділу розслідування ДТП спільно з збаразькими колегами встановили, що аварія трапилася 28 квітня близько 21.30 неподалік села Луб’янки Збаразького району.
Потерпілі поверталися додому від батьків чоловіка. Їхало подружжя мотоциклом “Leonardo” в напрямку Збаража. Дорога не освітлювалася, вздовж обох узбіч тянулися кущі та дерева. В якийсь момент з правого боку вискочила на дорогу тварина і збила збаражчан. В результаті цього, мотоцикл разом з людьми перекинувся і ще кілька метрів вони прокотилися по інерції. Жінка від отриманих травм померла у лікарні, чоловік відбувся переломом руки. Його після того, як наклали гіпс, відпустили додому. Напівсиротою залишилася двохрічна дівчинка.
Збаражчанин каже, що на них налетів кабан. За словами слідчих, обоє потерпілих на момент руху були в шоломах. Їх для безпеки передала з-за кордону мама загиблої. Проте жінці заважала застібка і вона її розстібнула. Під час удару шолом злетів і жінка отримала травми несумісні з життям.
Тварина, кажуть правоохоронці, також поранена, це свідчить кров в посадці, але її поруч не знайшли. Триває слідство. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. З’ясовують правоохоронці і яка саме тварина стала причиною аварії.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Їхали не від батьків чоловіка а батьків жінки
  • Олійник Таня

    Вічна пам'ять!!!! Нехай земля буде пухом
  • Олійник Таня

    Вічна пам'ять!!!! Нехай земля буде пухом
  • Nick Table

    На сайті за збручем, у цій самій новині пише, що вони їхали від батьків, де вони помагали розділяти свіжину на свята. Таке враження, що кабан відімстив за вбитого сородича.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up