Скоро 40 днів з дня смерті Миколи Брегіна, якого збив міліціонер

Скоро 40 днів з дня смерті Миколи Брегіна, якого збив міліціонер
Розслідування обставин аварії, в якій загинув 8 липня 19-річний житель села Стриївка Збаразького району, ще триває. Рідні Миколи Брегіна сподіваються, що винного у його смерті таки покарають.

Підозрюваний у смерті хлопця правоохоронець перебуває у Чортківському слідчому ізоляторі, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, трагедія набула резонансу серед громади. 10 липня рідні хлопця, односельці та активісти пікетували обласну міліцію та прокуратуру, вимагаючи об'єктивного розслідування кримінального провадження. 11 липня прокуратура області звернулася до суду з клопотанням про обрання екс-працівнику Збаразького райвідділу міліції запобіжного заходу у виді взяття під варту. Підозрюваного затримали в ізолятор тимчасового утримання. Проте одночасно суд визначив йому розмір застави у сумі 35 000 гривень. Прокуратура, не погоджуючись із зазначеним рішенням суду в частині обрання застави, подала апеляційну скаргу до апеляційного суду Тернопільської області. Проте застави ніхто так і не сплачував.

З дня смерті Миколи 17 серпня мине 40 днів. Рідні хлопця не мають великої надії, що винного покарають. Вони досі не отримали жодної звістки ні з міліції, ані з прокуратури.

Відео дня

- Нам ніхто нічого не каже. Все помалу затихає та забувається, - каже родич Миколи - Ярослав Радзіх. – Справу спустять на гальмах. Миколу зроблять винним у всьому, а міліціонер відбудеться умовним покаранням. Це не єдина така справа на Україні. На жаль, та влада що була, та і лишилася.  Про людей ніхто не думає…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Чому рідні М.Брегіна впевнені що дільничний міліціонер винний у цьому що сталося? Чому рідні М.Брегіна замовчують той факт, що Микола до цієї трагедії три доби не ночував у дома і в стані алкогольного спяніня неодноразово їздив на мотоциклі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up