У ДТП на Бандери, де перевернулась "швидка", четверо постраждалих

У ДТП на Бандери, де перевернулась "швидка", четверо постраждалих

Аварія трапилась через те, що водій таксі не пропустив "швидку", яка проїхала на червоне світло, кажуть в патрульній поліції. У результаті зіткнення постраждало два медики, таксист та пасажир таксі.

ДТП на перехресті просп. С. Бандери та вулиць Шопена і Татарської трапилось у середу, 22 червня, близько 20.45.

- “Швидка” їхала на червоне світло з увімкненими спецсигналами з проспекту Степана Бандери в Центр, - повідомляють в управлінні патрульної поліції Тернополя. - А з вулиці Шопена в цей момент на швидкості виїхало таксі. Для водія таксі горіло зелене світло світлофору. І він не надав перевагу кареті “швидкої”.

У результаті зіткнення “швидку” перекинуло і вона зачепила ще одне авто. У кареті “швидкої” було троє медиків, а у таксі - водій та пасажир.

Відео дня

- Двох працівників швидкої, водія та пасажира таксі госпіталізували - кажуть в патрульній поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Сталося те що сталося, навряд чи в тому був чийсь злий умисел. Дорога - зона підвищеної небезпеки. Можливо таксун не помітив швидку, бо не було звукової сигналізації.

    ІМХО: всі швидкі мають їздити з відеорегістраторами.
  • Анонім

    ПОТРАЧЕНО
  • Анонім

    До спец сигналів повинно бути обовьязково включена сирена. Водію складно замітити швидку з маячками. З свого досвіду скаже любий водій. Треба забовьязати включати сирену на міському рівні в Тернополі.
  • Анонім

    Добре одне таксіст машину зробить не скоро а в Україні машина це щось недосяжне чим  менше придурків тим менше аварій
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up