У Тернополі за добу в ДТП постраждали четверо осіб. Серед них - дитина

У Тернополі за добу в ДТП постраждали четверо осіб. Серед них - дитина
Фото: Олег Лазорко
Протягом вівторка, 28 липня, у Тернополі трапилось два серйозних ДТП, у яких постраждало четверо людей.

Перше ДТП трапилось близько 14.00 на перехресті вулиць Шептицького та Будного.

- 53-річний водій вантажного автомобіля "Зіл-130" зіткнувся з автомобілями Fiat Scudo , Renault Megane та Peugeot Partner, які стояли на перехресті, - повідомляє інспектор сектору кадрового забезпечення та профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. - Після зіткнення автомобіль декілька разів перекинувся та зупинився в транспортному огородженні. 

Previous Next

Водія "Зіла" з переломом лівого передпліччя, травмами грудної клітки та живота доставили у  лікарню. Наразі працівники автоінспекції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин автопригоди.

Відео дня

Інше ДТП трапилось того ж дня близько 17.50 на перехресті вулиць Будного та Лучаківського

ДТП, яке трапилось 28 липня біля Західного ринку
- 31-річний тернополянин, керуючи автомобілем Mazda CX-7, порушив правила проїзду перехрестя та допустив зіткнення з автомобілем Audi 80, - розповідає Микола Ігнатченко. - У даній ДТП постраждав водій та двоє пасажирів Audi 80. Серед постраждалих була 13-річна дитина.

 

 

Очевидці у соцмережах повідомляють, що  Mazda CX-7 при повороті на "Західний ринок" не пропустила Audi 80. 

ДТП, яке трапилось 28 липня біля Західного ринку- Я нарахував 3 швидких, але ніби всі живі, - написав тернополянин у соцмережі. - Бачив хлопчика з перебинтованою ногою, водій Audi ніби в швидкій був. Удар був дуже сильний, в Audi мотор в "смятку". В  Mazda бік дуже втоплений.

Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення всіх обставин даної ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up