На Тарнавського "ВАЗ" врізався в сміттєвоз (ОНОВЛЕНО)

На Тарнавського "ВАЗ" врізався в сміттєвоз (ОНОВЛЕНО)

"ВАЗ 2115" в"їхав у сміттєвоз Mercedes. Аварія трапилась на вулиці Тарнавського 19 липня близько 21.30.

 

Сміттєвоз здавав назад і не встиг заїхати до прилеглої території, а водій автомобіля "ВАЗ 2115" їхав по головній дорозі, внаслідок чого відбулось зіткнення.

В Управлінні ДСНСУ у Тернопільській області повідомили, що потерпілого з понівеченого авто довелось витягати за допомогою спеціальних засобів.

- 36-річного водія "ВАЗу" доправила в лікарню швидка з забоєм суглобів, але потерпілий відмовився від госпіталізації, - повідомила прес-секретар управління патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська.

За інформацією поліції, більше постраждалих немає.
 
Фото - із соцмереж.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Хочеться добавити, або й виправити один з коментарів: думаю Ваз іхав десь біля 60 км/год, або менше. за те :)..... - Чоловіче, тут нема шо думати, особисто я був на місці ДТП десь о 23:30. Стояли тільки побиті авта і ще декілька осіб, в яких брали покази..... на спідометрі ТАЗа, стрілка завмерла на 80-85 км/год (при обмеженні руху в 40, хто звертав увагу, зі сторони перехрестя такий знак висить). Куди він летів, Бог його знає... їхав би менше і був би культурніший- пригальмував би- таких наслідків не було б.... інший, або виїжджав, або заїжджав..... не зрозуміло. Але результат такий який є, спішили обидва- і з цим не посперечаєшся..... Бережіть себе і нікуди не спішіть.
  • Діонісій

    таке враження, що по жигулику танк проїхав, а не сміттєвоз, на Тарнавського асфальт гарний, думаю Ваз іхав десь біля 60 км/год, або менше. за те :)

    тойво reply Діонісій

    вночі по Тарнавського по рівній дорозі 60.

    100%))



    скільки я казав.нам не треба рівних доріг.бо деякі ними не вміють користуватися.



    їхав би 50 (ЯК І МАЄ БУТИ В МІСТІ) то би встиг затормозити.то шо винен водій сміттєвоза то інше питання.але нашо гнати по місті?а якби людина вибігла раптово?всяке буває.
  • Анонім

    А в шофера жигуля є очі,нє?Є закони писані,а є і не писані.Мав би клепку,був би цілий.

    Анонім reply Анонім

    Цікаво як би Ви заговорили після того, як би якийсь х. на фурі вирішив перед Вашим капотом розвертутися, а потім казатиме "я думав що встигну". (реальна відповідь водія вантажівки працівникам ДАІ, але з іншого ДТП).

    Суть в тому що не завжди є час і можливість уникнути зіткненням з таким самим "героєм" який заїзджає в двір так як йому зручно і плює на всіх решта.
  • Анонім

    Що значить "а водій ВАЗ не пропустив його"????? З яких пір смітєвоз має перевагу перед транспортним засобом, що рухається по головній дорозі? Як на мене мало би бути написано так - "смітєвоз повертаючи на прилеглу територію не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ 2115, яких рухався по головній дорозі". Да і судячи по фото смітєвоз не заїзджав на прилеглу територію, а виїзджав з неї. Не думаю що одно тонний ВАЗ від удару розвернув 10-ти тонній смітєвоз.  Щось тут не так...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up