У жахливій ДТП на Тернопільщині загинули шестеро молодих чоловіків


У жахливій ДТП на Тернопільщині загинули шестеро молодих чоловіків
Четверо юнаків померли на місці, ще двоє осіб - дорогою до лікарні. Це - наслідок страшної ДТП, яка трапилася 18 серпня близько 20.00 між селами Соколів і Скоморохи Бучацького району. Найстаршому було всього 34 роки, а наймолодшому - всього 22...

- 25-річний водій автомобіля Opel Vectra не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожніх умов, - коментує інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. - Відтак допустив наїзд на 33-річного пішохода. Він ішов у попутному напрямку.

Після цього легківка виїхала на зустрічну смугу. Там, уже на узбіччі, врізалася у дерево та перекинулась. У салоні іномарки, окрім водія, перебували ще четверо пасажирів. У Державтоінспекції кажуть, що усі вони загинули. Аварія забрала життя і в пішохода.

Чотири людини померли на місці, двоє - дорогою у лікарню, додає Микола Ігнатченко.
- Сестра була на городі і каже, що вони їхали на дуже великій швидкості, десь біля 150 км/год. А потім щось почало дуже пищати. Одні говорять що вирвало колесо, а інші - що гальма відмовило… - розповідає знайома хлопців Надія (прізвище попросила не називати - прим.ред.). – Хлопці їхали з Соколова в Скоморохи. Кажуть, хотіли купатися. А пішохід, якого збили, якраз ішов з лікарні. Його жінка саме народила…

Відео дня

Четверо загиблих були з Соколова, двоє – зі Скоморох. Надія каже, що у селі ніхто не може повірити, що хлопців уже немає...

- Водій іще був живим, мав пульс. Але швидка з Золотого Потоку дуже довго їхала, майже півгодини, хоча відстань – всього 6 км, - додає вона.

Всі хлопці, як продовжує співрозмовниця, були дуже добрими. Зараз з Москви та інших міст з’їжджаються в село їхні друзі і знайомі – прощатися з загиблими… Четверо - ще неодружені були.

- Івану Мулику було 27. Євгену Лесюку - 22 р., він був одруженим і мав маленького синочка, копія татка... – каже вона. - 22-річний Вася Клим мав дівчину, взагалі дуже хороший хлопець був. Вони з Женьою вчились в одному класі і завжди були друзі нерозлийвода. 

Загалом усі загиблі - молоді чоловіки 22, 22, 25, 27, 33 і 34 років, додають у міліції...

У сільраді Скоморохів повідомили, що тіла загиблих все ще у морзі. Тож коли буде похорон - наразі невідомо.



Редакція газети висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. 

За фактом міліція розпочала кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дутчак Вася

    Я живу у Скоморохах.....І ви скільки хочте можете казати що відій не справився з управлінням, але я його знав він з 7років водив машину він аж ніяк не міг не справитися з управлінням.....І хто ви такі що можете судити людину за те що ви навіть не знаєте???
  • Дутчак Вася

    1
  • Ігор Старко

    Премія Дарвіна черговий раз знайшла своїх номінантів
  • Бандерівка

    я не розумію водіїв які просто літають на величезні швидкості!!!!!! Я НЕ РОЗУМІЮ!!!!!! ВИНЕН ВОДІЙ ОДНОЗНАЧНО!!!! ПЕРЕВИЩИВ от і результат!!!! себе вбив і друзів своїх! ЛЮДИ МАШИНА ТО НЕ ЛІТАК!!!!!!!!!!!!! НЕ ГАНЯЙТЕ!!!!!! як кажуть краще бути в 9 вдома ніж в 7 в морзі!!!!!! СПІВЧУТТЯ РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ! ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up