В нічній аварії у Чорткові постраждало двоє дітей

В нічній аварії у Чорткові постраждало двоє дітей
Дві ДТП трапились на Тернопільщині 20 серпня. В них травмувалось семеро людей, з них двоє дітей – 10-ти і 8 років. Статистика свідчить: в області ріст по кількості ДТП з потерпілими, загиблих і травмованих

Двоє дітей та двоє дорослих отримали травми голови в ДТП, яка трапилась в Чорткові на вул. Копичинецькій близько 23.00 20 серпня.

За кермом іномарки, яка, за пепопередніми даними стала причиною аварії, була жінка.

  • Повідомлення про потерпілих в ДТП надійшло від чергового лікаря Чортківської райлікарні, - каже інспектор сектору профілактичної роботи обласної державтоінспекції Микола Ігнатченко. – Встановлено, що 32-річний водій автомобіля «Тойота – Ауріс» виїхала на зустрічну смугу, чим не надала перевагу в русі автомобілю ВАЗ-21099, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП четверо пасажирів з травмами голови звернулись до лікарні, з них двоє – діти. В одного зі школярів, окрім струсу мозку за закритої черепно-мозкової травми, забій нижньої щелепи. Інший ще травмував праву руку.

Відео дня

У Кременецькому районі 20 серпня в ДТП травмувались ще троє мешканців сусідньої Рівненщини.

  • Поблизу с. Куликів близько 18.15 «лоб у лоб» зіткнулись дві іномарки, - розповіли у ДАІ. - 39-річний водій автомобіля «Рено-Меган» допустив лобове зіткнення з «Мерседес-Спрінтер». Обоє – мешканці Рівенської області.  

За меддопомогою з травмами голови та забоями звернулись обидва водія і пасажир «Мерседеса». Водій останньої іномарки потрапив до реанімації. Його пасажир – до травматології.  

Кількість ДТП з травмованими та й самих поранених в аваріях людей останнім часом зросла. Донедавна загиблих, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, було значно менше. Однак, лише аварія, яка трапилась 18 серпня у Бучацькому районі, забрала життя 6 людей. Цю ДТП називають найжахливішою за останні роки.

  • Ми вкотре звертаємось до водіїв з проханням, аби не порушували елементарних правил руху, були уважними і обережними на дорозі, - каже Микола Ігнатченко. - Бо навіть незначне порушення може призвести до загибелі чи травмування людей.  

Довідка

За 7 місяців на Тернопільщині трапились 190 ДТП з потерпілими, тоді як за аналогічний період минулого року таких було 136. 27 людей загинули. Ще 259 - травмовані. Минулого року таких було 196. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up