Таксист сам повідомив поліцію, що насмерть збив людину (ОНОВЛЕНО)

Таксист сам повідомив поліцію, що насмерть збив людину (ОНОВЛЕНО)
Таксист зателефонував на "102" та повідомив, що збив пішохода у Кременці на вулиці Петлюри 20 квітня.

Правоохоронці встановили, що потерпілий – 44-річний кременчанин без постійного місця проживання. На момент автопригоди він знаходився на проїжджій частині.

Внаслідок удару чоловік від отриманих травм загинув на місці аварії. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Причини автопригоди встановить слідство, повідомило "Досьє 102".

Натомість сусіди загиблого чоловіка дуже здивувались, чому поліція означила його як «без постійного місця проживання».

Відео дня
  • Загиблого чоловіка звали Анатолієм, він був нашим сусідом, - розповіла кременчанка пані Олена. – Проживав з дружиною, мали спільних двох діток. Син навчається в початковій школі, а молодшій доньці й рочку немає. Дружина зараз у відпустці по догляду за молодшою дитиною.

Загиблий проживав з родиною у двоповерховій батьківській хаті, розповіли сусіди. Мати Анатолія померла близько року тому через хворобу. За самого загиблого люди згадують лише добре. Кажуть, був дуже спокійним, не буянив, спиртним не зловживав. Мав невеличкий бізнес, і дружина йому в цьому допомагала – разом чистили пір’я подушок.

Останній у своєму житті вечір чоловік провів у барі «Колосок». Звідти вийшов, коли вже стемніло. Підійшов до дороги. На зустріч їхало таксі. Чи чоловік хотів зупинити машину, чи хотів перейти дорогу – невідомо. Мить – і він під колесами таксі.

  • Там є пішохідний перехід, але вулиця не освітлюється, - каже пані Олена. – Стовпи встановили, але світло так і не горить. Люди говорять, що таксиста ніби засліпило світло зустрічного авто. Що там сталось і як Толік опинився під колесами – ніхто не знає. Але відомо, що водій ніде не тікав, сам викликав «швидку» та поліцію.

Тіло Анатолія зараз забрали до Тернополя на експертизу, тому коли його ховатимуть – невідомо, кажуть сусіди. Чи таксист місцевий, чи приїхав з клієнтами з іншого міста - у Кременці також не знають.   

  • Водій, за попередніми даними, був тверезим, - повідомив начальник Кременецького відділу поліції ГУНП у Тернопільській області Володимир Галевич. – За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодеку України. Найближчим часом проведуть усі необхідні експертизи, аби встановити обставини загибелі людини.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    кримінального кодеку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up