На Тернопільщині в ДТП травмувалися водії

На Тернопільщині в ДТП травмувалися водії
Двоє людей травмувалися в результаті двох аварій на дорогах Тернопільської області за 27 травня. Одна ДТП була в Бучацькому районі, а інша - на львівському шосе.

Близько опівночі неподалік села Рукомиш на Бучаччині в аварію потрапив 30-річний мешканець Миколаївської області.

На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що водій автомобіля “Форд-Транзит” на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль не вибрав безпечної швидкості руху та виїхав за межі проїзної частини. В результаті цього чоловіка з травмами доправили до хірургічного відділення центральної райлікарні Бучача.

Ще про одного травмованого в аварії надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги Зборова.

О 18.40 на автодорозі Львів-Тернопіль 23-річний водій автомобіля “АУДІ А6″ не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди чоловік потрапив до лікарні з підозрою на закриту черепно-мозкову травму, зі струсом головного мозку, забоєм грудно-поперекового відділу хребта та правого ока.

Відео дня

Обидві ДТП внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Працівники ДАІ закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, швидкісного режиму та враховувати дорожню обстановку, щоб не втратити контроль над керуванням автомобілем.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up