Відкриваймо Тернопілля разом з DiscoveRIA

Відкриваймо Тернопілля разом з DiscoveRIA
Сезон мандрівок Тернопіллям та сусідніми областями у рамках проекту DiscoveRIA розпочинає “RIA плюс” із травня.

 


Відтак щоп'ятниці вже із 24 травня на 20minut.ua, а також у кожному номері нашого тижневика читайте репортажі з цікавих місць нашого краю. Протягом літа ми мандруватимемо Тернопіллям велосипедами, автобусами, автостопом та човнами, щоб розповісти вам, де, як і за скільки можна гарно провести вихідні чи відпустку. Окрему увагу наші кореспонденти звернуть на особливості кожного маршруту.

Звіти із наших мандрів для вас подаватимемо з фото, відео та графіками. Усе — заради того, аби наші читачі якнайбільше відкривали для себе південь Волині, Галицьке Поділля й Опілля, що тепер об'єднані у Тернопільській області.

Відео дня
>  

— Мені найбільше сподобався Лемківський став між Чернихівцями і Верняками на Збаражчині, — розповідає учасник першої цьогорічної подорожі у рамках DiscoveRIA і наш кореспондент Антон Краснобаєв. — Там є дуже зручні доріжки для катання велосипедом. Я не знав про цю місцевість. Хочеться ще туди поїхати. Також дуже гарно на горі з руїнами замку в Старому Збаражі — відкривається чудовий краєвид. Тож я відкрив для себе багато нового.

 

До слова, DiscoveRIA ми проводимо уже третій рік поспіль. Приєднатися до нас може кожен охочий. Також закликаємо вас розповідати нам про свої подорожі Тернопільщиною і підказувати нові маршрути.
Прочитати про маршрути DiscoveRIA-2012 ви можете, перейшовши за цим посиланням.

Маршрути DiscobeRIA-2012

 

DiscobeRIA-2013

Роверами — біля Лемківського ставу

 
Мандрівка до бобрів, монахів і замчищ                   
Адамівка — Лісники — Підвисоке — Чесники — Рогатин — Приозерне Поруйнована готика Тернопілля
Тернопіль — Шумська — Острога — Дубно Велосипедами — на Борщівщину
Підгайці — Бишів — Медуха — Галич — Крилос — Більшівці Де Рай на Бережанщині
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up