Фото дня: У Тернополі продають "патріотичні" сірники з Росії

Фото дня: У Тернополі продають "патріотичні" сірники з Росії
Щоб не втратити українського покупця, російським виробникам не бракує нахабності маскувати свої товари в "бандерівські" обгортки.
Так, на Центральному ринку Тернополя ледь не кожна друга розкладка заповнена "патріотичними" сірниками. Малюнок та мова на упаковці - українські, а от виробляють їх за адресою: РФ, місто Череповець, вул. Моченкова, 17.
 
Ціна - 3 грн 50 коп за блок (10 сірникових коробок).

На запитання, чи знають, що збувають товар країни-окупанта, продавці відмахуються.
- Звідки мені знати?, - каже продавець. - Воно ж продається. Он дівчинка в віночку намальована, козачок. Може, це хтось помилився з адресою.

Тож дивіться, що і якого виробництва купуєте, дорогі тернополяни. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Надія Ловягіна

    Цікаво хто фасував ці сірники.В коробках різна кількість .Придбала дві коробочки в одій 36 шт. В іншій 38шт.Чи є якась норма.Колись коробки були набиті туго,а тепер не докладають.
  • Анонім

    Хто в**ався? - Невістка!

  • Анонім

    Ну, війна з етикетками потихеньку задрала! Є альтернатива російським сірникам? Чи може, запрацювала давно вгроблена Березнівська сірникова фабрика? Дайте людям спокій із російськими товарами. Людям по фігу, аби сірники нормально запалювалися.

    Nikelon Enn reply Анонім

    Із за таких як ви в країні продовжується війна, потрібно чим по більше розкривати російських товарів замаскованих під українські. І мені не "по фігу " чим запалювати газову плитку.

    Анонім reply Nikelon Enn

    Якщо, Nikelon Enn, це справді так, і ви старанно обмірковуєте, чим запалювати газову плитку, - у вас проблеми ) Можу порекомендувати хорошого психіатра )

keyboard_arrow_up