Більше сотні демобілізованих влаштували на роботу через центр зайнятості

Більше сотні демобілізованих влаштували на роботу через центр зайнятості

До центрів зайнятості Тернопільщини за півроку звернулось 1041 безробітних демобілізованих учасників АТО. Працевлаштували тільки десять відсотків.

 

- Фахівці центрів зайнятості ставляться до воїнів АТО з особливою увагою, враховуючи соціальні, емоційні, психологічні аспекти. Усім їм надають інформаційні та консультаційні послуги щодо сприяння працевлаштуванню; пропонують започаткувати власну справу, тимчасову зайнятість, професійне навчання чи перенавчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, — розповіла заступник директора обласного центру зайнятості Олександра Островська. — 118 демобілізованим військовим вдалося знайти роботу. З них 19 отримали одноразову допомогу з безробіття для організації підприємницької діяльності, 39 пройшли професійне навчання, 17 працювали на громадських та інших роботах тимчасового характеру. За станом на 1 липня для 803 колишніх учасників АТО тривають пошуки роботи.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up