На реконструкцію перинатального дали 25 мільйонів гривень

На реконструкцію перинатального дали 25 мільйонів гривень
Із державного бюджету виділили 25 млн грн на реконструкцію пологового корпусу КЗ ТОР "Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр "Мати і дитина". очинали реконтрукцію цієї будівлі іще в 2012 р, проте потім роботи припинили. А цьогоріч сказали, що нема грошей.

А перелік необхідних робіт, які виконають цього року, обговорили під час робочої наради в ОДА 4 серпня. Зокрема першочергово забезпечать корпус джерелами теплоенергопостачання та водопостачання. Також у планах устаткування системи вентиляції. 

Читайте також: Гроші на реконструкцію перинатального в Тернополі з'їла інфляція

- Ми відмовляємось від дорогих матеріалів, натомість ефективно використаємо альтернативне обладнання та наявні ресурси, - каже перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак. – На даний час потрібно оперативно попрацювати над кошторисною документацією та розпочати роботи. Наступним етапом стануть загально-будівельні роботи. Пацієнти та медичні працівники пологового корпусу повинні бути забезпечені належними умовами обслуговування. Адже цей заклад – є «колискою життя».

Відео дня

Читайте також: Як тернопільські чиновники вкрали гроші пологового і на що витратять ще 25 млн

Повний перелік робіт для реконструкції мають представити вже в четвер, 6 серпня. Після оформлення проектно-кошторисної документації розпочнуть тендерну процедуру. Роботи планують завершити до кінця року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up