Тарас Демкура допомогатиме підприємцям виходити на міжнародні ринки

Тарас Демкура допомогатиме підприємцям виходити на міжнародні ринки
Віце-президентом ІСС Ukraine з регіонального співробітництва обрали відомого тернопільського бізнесмена і мецената Тараса Демкуру.

Перше в цьому році засіданні Правління Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine відбулося 20 березня в Києві. Під час засідання на  посаду віце-президента з питань регіонального співробітництва був обраний керівник Тернопільського регіонального представництва ІСС Ukraine Тарас Демкура.
- Я вдячний вам усім за довіру і хочу запевнити, що докладу максимум зусиль для того, щоб досягти ті цілі, які ставить перед собою організація. - зазначив Тарас Демкура. - Ми мусимо бути готовими до боротьби за ринок, оскільки наші партнери вже адаптовані до європейських правил ведення бізнесу і створять серйозну конкуренцію нашим підприємствам.

На новій посаді віце-президента знаний тернопільський бізнесмен куруватиме роботу регіональних представництв в Україні, питання інформаційного обміну між керівництвами обласних адміністрацій та регіональним бізнесом стосовно переваг Міжнародної Торгової Палати для захисту інтересів підприємців та сприяння їх виходу на міжнародні ринки.


Нагадаємо, що регіональне представництво Національного комітету на Тернопільщині було створене в листопаді минулого року. За короткий час роботи вдалось досягнути порозуміння між гілками влади, бізнесом та громадськістю. До співпраці також долучились науковці тернопільських ВУЗів.

Вже сьогодні інформація про виробників та підприємців з Тернопільщини поширюється через представництва ІСС не лише в Україні, а й в цілому світі. Завдяки Тернопільському представництву ІСС Ukraine багато місцевих підприємців відвідали семінари, тренінги, форуми та інші заходи, які допомагають адаптуватися до європейських стандартів ведення бізнесу.  

Є й також перші досягнення у питанні виходу на міжнародні ринки. За допомогою ІСС Ukraine кільком тернопільським компаніям вдалося знайти за кордоном нових партнерів та розширити ринки збуту.

Першим кроком Тараса Демкури на посаді віце-президента Національного комітету з регіонального співробітництва стало призначення керівника регіонального представництва ІСС Ukraine в Дніпропетровську. Ним став знаний бізнесмен, голова спостережної ради ДВК "Пантеон", співвласник торгово-офісних центрів в м.Дніпропетровськ Микола Царенко. Знаково, що до співпраці в Міжнародній торговій палаті долучаються успішні і знані люди, які вже досягли певних успіхів в бізнесі і є практиками у побудові ділових стосунків.

Довідка
Міжнародна Торгова Палата, ICC (штаб – квартира у Парижі) – це впливова всесвітня організація, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.
Палата співпрацює з такими міжнародними організаціями, як: ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР. Міжнародна Торгова Палата представлена у 127 країнах світу та має 93 Національних Комітети.
ICC Ukraine – неприбуткова, некомерційна організація і, відповідно до Статуту, зареєстрована як Асоціація підприємств «Український національний комітет Міжнародної торгової палати».
Головний напрямок діяльності ICC Ukraine – міжнародне співробітництво, створення умов для інтеграції українського бізнесу до міжнародної бізнес-спільноти.













 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up