Ансамбль ім. Вірського завітає з ювілейним туром

Ансамбль ім. Вірського завітає з ювілейним туром
Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського влаштує концерт у ПК "Березіль" 16 жовтня. Початок - о 19.00. Квитки: 80-220 грн.

Виступ ансамблю імені Вірського - унікальне поєднання кольору, енергії та артистизму, - розповідають організатори. - Яскраві виразні руху, стрибки до стелі, блискавичні обертання, зміна динаміки танців - від меланхолії до ейфорії. Будь-хто, хто прийде на їхній виступ, ніколи не забуде, що побачить. Це абсолютно унікальні враження.
Хоча хореографія Павла Вірського та Мирослава Вантуха заснована на народних танцях, вона тільки для професійних танцюристів. Ансамбль пропонує оригінальну інтерпретацію танців різних країн.

Ансамбль ім. Вірського - сотня найсильніших артистів, пристрасних, повних життя, веселих, прекрасно тренованих, з неймовірною енергетикою. Приходьте підтримати танцювальну гордість України.

Квитки - у касі ПК "Березіль" та на karabas.ua.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up