Epolets презентують альбом Dogma

Epolets презентують альбом Dogma
Концерт драйового одеського гурту буде у пабі "Хмільне щастя" 17 жовтня. Початок - о 21.00. Квитки - 40 грн у попередньому продажу та 50 грн у день концерту.

- 17 жовтня в пабі "Хмільне Щастя" cправжній подарунок для студентів - запальний виступ учасників фестивалю "Файне Місто", відомого одеського гурт Epolets з презентацією нового альбому Dogma! - розповідають організатори. - Учасники багатьох фестивалів в Україні, Росії, Польщі, Білорусі, Молдові виконують пісні українською, англійською та російською мовою. Не пропустіть!


Першим синглом з другого альбому Epolets став трек "Де ти є!"
- Перш за все тому що, незважаючи на те, що ця пісня була написана першою, тобто досить давно, вона є дуже сильною за емоціями. По-друге, вона є своєрідним переходом від нашої попередньої творчості до нового альбому. Від молодших до більш зрілих Epolets... На жаль, люди часто починають цінувати щось, коли втрачають. Ця пісня саме про такі втрачені стосунки, - розповідає лідер гурту Павло Варениця.


Склад гурту:
Павло Варениця — вокал
Андрій Головерда — гітара, бек-вокал
Олександр Решетарь — бас-гітара
Ігор Смирнов — ударні.

Відео дня


Замовлення столиків, квитки та деталі за телефоном: 47-78-12; (050) 43-75-140.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up