Камерний оркестр зіграє Великоднє

Камерний оркестр зіграє Великоднє
Концерт Муніципального Галицького камерного оркестру "Великодня радість лине з небес" відбудеться в Українському домі "Перемога" 23 квітня. Початок - о 19.00.

Великодні свята завжди сповнені особливого настрою, – світлого, теплого, натхненного, розповідають організатори. - Недарма кажуть, що у ці дні Великодня радість лине із небес… Саме ці слова й стали лейтмотивом концерту, який колектив Муніципального Галицького камерного оркестру подарує тернополянам та гостям міста у четвер, 23 квітня. Саме цю ідею і втілював в життя маестро Василь Феленчак, добираючи до програми твори, що світлим й трепетним, хоча часом і тривожним та меланхолійним звучанням, розповідатимуть слухачам про перемогу життя над смертю, добра – над злом, любові – над умовностями і часом, а віри – над розчаруванням та зневірою.


"Весна" Антоніо Вівальді впевнено і оптимістично доведе, що життя починається з природи, яка завжди по-особливому зачіпає струни людської душі появою перших квітів, прильотом птахів, безкрайньою синню високого весняного неба… Польки Йогана Штрауса та Генрі Манчіні нагадають, що життя не буває без радощів і їх потрібно бачити та помічати всюди, навіть у щонайменшій буденній дрібниці, – милій дитячій посмішці, раптом сказаному слову, яке так давно хотілося почути, випадковій зустрічі зі старим другом, якого не бачив уже багато років.


"Елегія" узбецького композитора Валерія Сапарова покаже швидкоплинність життя, а "Ромео і Джульєтта" Петра Чайковського - про те, як сила любові долає смерть. "Львівська Табулятура" Мирослава Скорика поверне атмосферу воскресіння. А дзвінкі мелодії Великодніх пісень створять ауру справжнього свята. Завершить концерт своїм впевненим, переможним звучанням "Гімн ХХІ століття" польського композитора Кароля Шимановського – твір, який прославляє життя, людину з усіма її цінностями, переконуючи у тому, що все у нас обов’язково буде добре.

Відео дня

Телефон каси - 52-15-00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up