Притула і "Вар’яти" мріють про концерти у Лондоні, Нью-Йорку і... Москві

Притула і "Вар’яти" мріють про концерти у Лондоні, Нью-Йорку і... Москві

1. Неймовірно смішними жартами веселили тернополян учасники гумористичного "Вар’яти-шоу" на концерті у "Березолі", що відбувся 28 травня. 2.  Зараз триває всеукраїнський тур гумор-шоу, у Тернополі був 66-й концерт від початку року.  2. Ведучий шоу Сергій Притула розповів, чому "Вар’яти" — унікальний колектив, який гонорар гумористи отримують, поділився враженнями від свята випускників Тернополя, де він був ведучим, а також як гумористи допомагають нашим воякам на Сході.  3. Похвалився Притула і концертом "Вар’ятів" у Лондоні, який відбувся у квітні.   

Розпочався концерт із невеликим запізненням. Зал "Березолю" був майже заповнений. Це відразу помітив Притула, зауваживши, що в Івано-Франківську "Вар’яти" дали два концерти, у Львові — чотири, і всюди був аншлаг, а у рідному Тернополі ледве зібрали зал на один виступ. 
— І не кажіть мені, що нині випускний, — зазначив він. — Хто хотів прийти, той прийшов...
Похвалився Притула і концертом "Вар’ятів" у Лондоні, який відбувся у квітні. 
— Я дуже переживав, бо у Лондоні серед нашої діаспори є люди, які вже по 20 років живуть там, — казав він. — Чи вони будуть все добре сприймати... Ми їздимо з гастролями по всій Україні: Львів, Тернопіль, Стрий, Самбір, Волочиськ... А у Лондоні був такий концерт, що просто капєц! Я не розумів, що трапилося. А потім зрозумів: у залі хто сидить — Львів, Тернопіль, Стрий, Самбір, Волочиськ...
Також шоумен пригадав кілька курйозних моментів зі свята випускників, ведучим якого він був перед концертом. При цьому зауважив, що вів урочистість цілком безкоштовно. Адже робив це для земляків.
Перед основним виступом гумористів ведучий розповів кілька кумедних історій з життя. Одна з них така: 
— У Вінниці у нас був концерт 1 січня. Дзвоню мамі, а вона питає: "Та хто прийде 1 січня на ваш концерт?". Я кажу: "Та всі квитки продані. Буде аншлаг". А вона: "Та то, певно, якісь віруючі прийдуть".

Previous Next

Окрім того, Сергій розповів, чому їхній колектив їздить із гастролями у маленькі містечка, куди не заїжджають інші артисти.   
— У нас зараз триває всеукраїнський тур, і сьогодні це вже 66-й концерт від початку року, — каже він. — Наше шоу має одну особливість. От у березні в нас було 24 концерти, з них тільки 4 — в обласних центрах. Решта — ми катаємся по малих містах, куди середній артист не заїжджає.Наприклад, приїжджаємо у райцентр Березне, а там кажуть: "Хлопці, дякуємо вам, бо до нас останній раз артист приїжджав ще за Брежнєва". А коли приїхали в Сарни чи Полонне, нам кажуть: "Хлопці, ви зробили справжній феєрверк". Ми останній раз бачили феєрверк, як електрик заплутався в дротах". А я кажу: "Та ми не можемо інакше, бо, наприклад, я — зі Збаража, Владзьо — з Гниличок, не можемо відриватися від свого коріння". 
Притула розповів і про свої плани, пов’язані з "Вар’ятами", на наступні роки.
— Я завжди кажу хлопцям, що наші гастролі по маленьких містах — це трамплін до тієї мети, яку я ставив на 6 років існування шоу, — каже він. — Я хлопець простий, негордий, мені багато не треба — я хочу всесвітнього панування "Вар’яти-шоу". І в один прекрасний день ви будете пишатися тим, що шоу, яке зародилося в Тернополі, спокійно зібрало аншлаг в Альберт-холлі" — це найкрутіший концертний майданчик Лондона. А потім ми перепливемо океан і зробимо шоу у "Карнегі-холлі" — найкрутішому залі Нью-Йорка. А закінчимо наш всесвітній тур у Москві, у Кремльовском дворце сьездов імені С. Бандери.
Ці слова викликали шалений вибух сміху у залі та оплески. 
Розважати публіку "Вар’яти" почали жартом про випускника.
— Смажать батько з сином після випускного шашлик, і батько каже:
— Ну що, сину, закінчив школу, вступиш у вуз, будеш вчитися 4 роки на бакалавра, потім 2 роки на магістра, отримаєш червоний диплом...
— Ага, тату, а потім стану мангальщиком, як ти. 
— Ну бачиш, і диплом пригодився...
А далі були жарти про чоловіка і неощадливу дружину, п’яного пілота літака, закоханого хлопця, який робив пропозицію своїй коханій, бабцю, яка прийшла у бюро ритуальних послуг, еротичний танець дружини перед чоловіком, як п’ють "на коня", як подруги не можуть поділити одні штани тощо. Між виступами гумористів на сцену виходив Сергій Притула і розповідав бувальщини з життя "Вар’ятів". Публіка сприймала їх дуже позитивно і реагувала гучним сміхом. Дуже сподобався глядачам гумористичний батл між Притулою і Владзьом, монолог Владзя про своє життя у Києві, а також жартівливі пісні гумористів. 
Насамкінець Притула подякував спонсорам та міському голові за підтримку, а ще сказав, що дуже радий мати таку публіку.
— Є проекти, які більше люблять студенти, є проекти, які подобаються людям старшого віку, а ми маємо "золоту середину", бо об’єднали всіх. Я вам більше скажу: ми є найбільш гастролюючим гумористичним шоу України. Не "Мамахохотала", не "Дизель-шоу", не "Ліга сміху", "Не країна У", "Не вечірній квартал", а ми! І хоч наш гонорар за концерт такий, як отримує Зеленський за те, що виходить на сцену і каже "Добрый вечер, друзья!", а ми за ті гроші гаруємо дві години, але в тій країні більше немає жодного україномовного гумористичного шоу. На 25-му році незалежності України ми — єдина гастролююча контора, яка їздить по свій країні! Єдині обласні центри, де ми ще не виступали, — Донецьк і Луганськ. І в один прекрасний день у нас будуть там концерти. Я вам обіцяю!
Ведучий також поділився планами на майбутнє: 
— Цього року ми нарешті з’явимося на телеекрані. Готуємо новий проект і вийдемо з ним на "Новому каналі".
Шоумен і телеведучий згадав і про те, що частину коштів від кожного концерту гумористи використовують на потреби бійців АТО. Ці слова викликали схвальні оплески глядачів.
Загалом концерт тривав дві години. По його завершенні публіка довго аплодувала, а виходячи із залу, пригадувала найвдаліші жарти гумористів.   
  

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Неможливо написати книгу, яка сподобається всім. Ще не народився артист, який подобається всім.
  • Анонім

    Примітивний хвалодуп містечкового рівня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up