У Тернополі зіграють "Гуц-and-Roll"

У Тернополі зіграють "Гуц-and-Roll"

Концерт "НАОНІ Оркестра" буде у ПК "Березіль" 11 вересня. Початок - о 19.00. Квитки: 60-300 грн.

 

Ви уявляєте, як може звучати рок на українських народних інструментах? - інтригують організатори. Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів України (НАОНІ Оркестра) виступить з унікальною шоу-програмою! Спеціально для вас прозвучать світові музичні шедеври,  якими захоплюються мільйони.  Не пропустіть можливість стати свідком неповторної новаторської гри оркестру. Хіти таких світових легенд як The Beatles, Deep Purple, ABBA, Adele, Metallica, Depeche Mode, Pink Floyd і багатьох інших подарують вам блаженну ностальгію. А саундтреки  з улюблених кінофільмів ( "Таксі", "Місія нездійснена" та інші) занурять в атмосферу екшену.  Вже уявили , як все це буде звучати в майстерному оркестровому виконанні? Досить мріяти – пора бачити, чути й відчувати кожен звук!

"Наоні Оркестра" керує лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, народний артист України, професор Віктор Гуцал.  Колектив дав більше 5 тисяч концертів на всіх континентах. Це єдиний в Україні професійний оркестр народних інструментів.

Відкрийте для себе давно знайомі композиції в новому, більш яскравому, об'ємному і зовсім незвичному звучанні (більше 40 народних інструментів на сцені!), додають організатори. Феєричні світлові ефекти, неймовірна енергетика свята, відверті емоції , щирість, патріотизм артистів та проникливі голоси народних інструментів не залишать байдужим нікого.

Відео дня

Квитки - на kasa.in.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up