"Вар'яти" готують нову програму

"Вар'яти" готують нову програму
На Бенефіс короля монологів Владзя запрошує перше україномовне гумор-шоу "Вар'яти" та Сергій Притула до ПК "Березіль" 10 грудня. Початок - о 19.00. Квитки - 40-120 грн.

Буде ще більше свіжих жартів та веселих мініатюр!
Ватага "Вар'яти" - це Сергій Притула (Тернопільський Сірий), Володимир Жогло (Жошка), Володимир Ковцун (Владзьо), Юра Бадзян, Віталік Тильний, Остап Ярка (Тяпа).


Сергій Притула - Молодий козак, та вже дуже старий гуморист. Всім каже шо він з Збаража, хоча родом з провінції Ля Боль (Франція), знає все про всіх та нічого про себе. Робить вигляд, що він єдиний, хто любить Україну по-справжньому, тому, коли бачить фото Олега Скрипки – шипить і скрегоче зубами. Чудово співає. Був пів-фіналістом шоу "вул.Кармелюка в м. Збараж має талант" .
Володимир Жогло - у минулому учасник гурту KAZAKY, в майбутньому – учасник шоу-балету Мадонни. Якби не густа борода, йому б поступались місцем у маршрутках, як і решті вагітних жінок.


Володимир Ковцун - Король монологів і королева діалогів. У вільний від Вар'яти Шоу час ставить людям дахи так, що потім той дах їде.
Юра Бадзян - Колись працював вчителем фізкультури, тому, за старою звичкою перед концертами шикує всіх вар*ятів, кидає їм м’яч, а сам йде шукати трудовика. Якщо не знаходить – читає новини, які придумує на ходу.
Віталік Тильний - Найхитріший вар’ят! Ніколи не бере собі дурного до голови. А от до живота – бере! Часто відвідує спортзали, після чого спортзали закривають на ремонт. Розривається між читанням новин з Бадзяном та акторством у дуеті з Владзьом.
Остап Ярка - людина, без якої шоу неможливе. Народився разом з колонкою на 400 КВт і до 12 років називав її сестрою. У вільний від шоу час дивиться німі фільми і плаче.

Відео дня


Квитки - у касі ПК "Березіль" та у ЦУМі (відділ Konica). Телефони для довідок: 53-31-14 та 096-218-08-63.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up