Ірина Борисюк, Тарас Мельник і "Тріода" заспівають для бійців АТО

Ірина Борисюк, Тарас Мельник і "Тріода" заспівають для бійців АТО
Благодійний концерту "Зірки Тернопілля – воїнам АТО" відбудеться у Тернополі 7 жовтня. Початок - о 19.00 у ПК "Березіль". Квитки – 50-60 грн.

На концерті можна буде почути пісня наших земляків – учасників талант-шоу, - 
фіналістку шоу "X-фактор" Ірину Борисюк, фіналіста проекту «Голос країни - ІІІ» Тараса Мельника, фіналістів шоу "Х фактор – ІІІ" - гурт "Тріода". Про майбутній концерт ці артисти розповіли під час прес-конференції 30 вересня. 
Всі кошти, отримані від концерту, співаки віддадуть тернопільському батальйону "Збруч", який нині охороняє кордон України з Кримом. 
"Байдужість - це смерть! Не будь байдужим! Прийди на концерт та підтримай тих, хто тебе захищає. Разом ми переможемо!", - закликають співаки. 

В рамках проекту "Зірки Тернопілля – воїнам АТО" відбудеться ряд концертів на допомогу військовим, розповідає заступник директора ПК "Березіль" Петро Дець.
- Наразі ми ведемо перемовини з іншими тернопільськими гуртами, - каже він. - Було багато думок, куди мають піти кошти виручені з концерту. Ми вирішили віддати їх бійцям батальйону "Збруч", який базується під кордоном з Кримом і буде там зимувати. Що саме їм закупимо, ми ще будемо вирішувати. І до речі, у нас є запрошення від бійців батальйону "Збруч" та інших приїхати з концертом до них. Адже треба підтримати дух наших хлопців. 
Співачка Ірина Борисюк рада, що може допомогти військовим і дякує за можливість виступити на благодійному концерті. 

- Було бажання допомогти, але як. Я нічого не вмію робити, тільки співати, - каже вона. – Бог почув мої молитви, щоб мене хтось знайшов, щоб дали мені можливість бути небайдужою. Чим я можу, тим допоможу. Знаєте, весь цей час поки в країні війна, я не співаю.  Мене часто запитувати ЗМІ, де я зараз, який у мене репертуар. А я не знаю, про що співати, я не знаходжу радісних пісень, в новому репертуарі у мене немає нічого. Я надіюся, що в Україні все буде добре і ми будемо радіти. Я чекаю так, як і всі, коли це все жахіття закінчиться. 

Відео дня

Артист Тарас Мельник вважає, що підтримати бійців є місією кожного співака. 
- Нині збирають багато грошей для АТО, але їх десь немає, - каже він. - Приміром , мій троюрідний брат воює і їм нічого не дають. Вони своїми силами все збирають, шукають спонсорів... Тому наше завдання - підтримати цих хлопців, які воюють в АТО. Адже це чудові люди, до яких країна залишилася байдужою. Не залишаються осторонь і хлопці з гурту "Тріода".


- Кажуть, що коли Бог дає дар  і людина ним не користується, це є великим гріхом, - каже Андрій Гамбаль. - І ми відчуваємо, якщо Бог дав нам цей дар, то ми змушені ним користуватися. Боєць вміє лікувати, вчитель вчити, а ми повинні співати. Саме музика - це зброя яка доходить до сердець людей. Тому наш обов’язок організовувати такі акції . 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діана

    МОЛОДЦІ!!!

    Це така благородна справа і вже точно краще, ніж сидіти і жалітися на життя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up