Чоловік розбив голову "кавалеру", який чіплявся до його дружини

Чоловік розбив голову "кавалеру", який чіплявся до його дружини

Бійка трапилась в одному з барів міста близько 5-ї години ранку. На місці події патрульні побачили 27-річного потерпілого. Він був непритомним з розбитою головою. 

Карета швидкої доправила молодика до травмпункту. 

Патрульні, розпитавши свідків, затримали за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень 34-річного чоловіка. Він сам зізнався інспекторам, що побив потерпілого через те, що той зухвало чіплявся до його дружини. Патрульні доставили його в обласний наркодиспансер для визначення стану алкогольного сп'яніння. Одначе від освідування він відмовився. 

Після того, охоронці порядку відвезли його до відділку поліції для з’ясування усіх обставин, повідомила патрульна поліція Тернополя.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Piter Savka

    Добре хоч так. Ми могли б побачити слідуючий заголовок статті - "Жінка розбила голову кавалеру який чіплявся до її чоловіка"  -  це було б страшніше
  • Анонім

    А кому інтересно, то розкажу в кратці як було, ми відпочивали на дні народженні, вирішили заїхали на караоке, молодий чоловік чіплявся до нашої компанії, а оскільки почав приставати до дружмни, я йому пояснив, він не поняв з першого разу, після другого разу охорона його вивела з закладу, та він чекав мене на вулиці, підійшов і перший вдармв з предявами, але, за вче треба вілповідати, а він сприйняв мою спокійну поведінку напевно як стрвх перед ним, того і рішив що супер мен))) получивши по заслугам, він спокійно, без галімих понтів, на носілках поїхав в лікарню...

    Анонім reply Анонім

    Знаю одного хлопа, якого вже 6 років тягають по судам за таку ж херню! 6 років по судах за самозахист! Вибив зуба алканафту що кидався на нього з кулаками! Дай Бог щоб тобі наші плокулоли щось не пришили, бо утримувати свої дорогі автомобілі вони якось мусять.
  • Anonymous

    дибіли
  • Діонісій

    зробив то правильно, але тепер тре буде відповідати. треба було так, щоб слідів не лишалось. а взагалі, що робити в такій годині в клубі? більш за все , що були нормальні і той і той, знайшли пригоди на свою дупу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up