Директор Бучацького сирзаводу помер від серцевого нападу

Директор Бучацького сирзаводу помер від серцевого нападу
Тернопільська міліція розслідує напад на родину приватного підприємця. Серед версій – професійна діяльність. Потерпілий очолював ВАТ «Бучацький сирзавод». Інша – заїжджі гастролери напали на будинок заради наживи. Відомо, що нападники розмовляли російською

Від гострої серцево-легеневої недостатності помер 60-річний мешканець Бучача, до помешкання якого 27 березня увірвалося троє невідомих в масках.

За попередньою інформацією, коли зайшли зловмисники, місцевий підприємець був на подвір'ї. Ймовірно, він почав чинити опір нападникам. Коли саме наступила смерть потерпілого, встановить судово-медична експертиза.

  • Дружина підприємця у момент нападу була в будинку, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Жінка також отримала тілесні ушкодження та в стресовому стані потрапила до лікарні. На даний момент потерпіла дома.

На місці події працюють всі міліцейські служби, в області за вказівкою начальника обласної міліції Олександра Богомола введено план «Перехват».

Відео дня

Правоохоронці відпрацьовують усі можливі версії нападу. Одна з них – професійна діяльність. Потерпілий очолював ВАТ «Бучацький сирзавод».

  • Інша – це заїжджі гастролери, які скоїли напад заради грошей, - каже Сергій Крета. - Відомо, що зловмисники розмовляли російською мовою.

Нагадаємо, що 27 березня невідомі напали на будинок місцевого підприємця і викрали з помешкання 15800 доларів США, 2100 євро, 1700 фунтів стерлінгів та ювелірні вироби.

Триває досудове розслідування та встановлюються усі обставини вчинення важкого злочину.

Детальніше читайте тут Вночі напали на будинок директора Бучацького сирзаводу

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

  • Анонім

    ага
  • Анонім

    головне недозволяти володіння зброєю для законослухнаних громадян. нехай зброя і далі буде в руках бандюків. а зараз її в них ой як багато. а те що зброя нам не потрібна бо нас захистять озброєні міліціонери невикликає навіть істеричного сміху.
  • Той Самий Петрусь

    У людини 12 ребер зламано, а помер від серцевого нападу...Схоже "висяків" міліції не треба А доблесна бучацькі правоохоронці приїхали аж через 3 години після виклику (хлопці збірну України дивилися, не до злочинів їм було). Тепер ці телепні вже по 3-му разу обходять помешкання бучачан із дибільними питаннями...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up