Вихователь вишкільно-патріотичного табору на Тернопільщині тримав дітей під дулом пневмата

Вихователь вишкільно-патріотичного табору на Тернопільщині тримав дітей під дулом пневмата

У мережі поширюють відео, яке показує, що діти займалися фізкультурою під дулом пневматичної зброї у таборі. Користувачів також обурило, що виховник стріляв по хлопчику гумовими набоями.

 

Цей факт 5 вересня внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною першою статті 127, розповідає т.в.о. начальник слідства Шумського відділення поліції Юрій Романенко.

Встановили, що табір організував для дітей-учасників АТО один з благодійних фондів Тернополя. На посаду вихователя запросили львів'янина, який також свого часу проходив службу в одному з добровольчих батальйонів на сході.

25 липня по 15 серпня у таборі відпочивало більше 60 дітей з Маріуполя, а також хлопці та дівчата з Тернопільської області та Хотина.

Відео дня

- Нам вдалося встановити особу вихователя, який під дулом пневмата змушував дітей присідати, а також стріляв у хлопчика, - розповідає Юрій Романенко. - Це житель Львова, 1983 року народження. Чоловік у своєму вчинку зізнався. Він стверджує, що усі заняття проводив за спеціально затвердженою програмою.

Наразі правоохоронці шукають затверджену методику табору, а також розшукують координати хлопчика, у якого стріляв виховник. Відомо, що дитина - учень 8 класу однієї з маріупольських шкіл.

Лише після того, як поліцейські опитають свідків, потерпілого та інших вихованців табору, дадуть оцінку діям львів'янина. Якщо слідчі доведуть факт катування, то вихователеві загрожуватиме позбавлення волі від двох до п'яти років, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Ось такі суки як це недоумок за автоматом,і його дружок з відеокамерою,своїми діями підставляють усіх решта українців. Бачив цей ролик на кацапських сайтах.Думав фейк,якась куйня монтажна.Подивився,та ні вроді реальне відео.Але там не вказувалось що воно з наших теренів.Як це взнав,взагалі був в шоці.
  • Анонім

    Бандюга хто дав йому той автомат
  • Natalya Miheeva

    Батькам всіх дітей подати в суд за моральну шкоду, і хай відробляє до кінця життя.  Придурок.
  • Діонісій

    як може людина без відповідної освіти щось робити ?

    Piter Savka reply Діонісій

    Відправити його в АТО знову. Шось він там нічого не поняв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up