У Тернополі через конфлікт в крамниці помер хлопець

У Тернополі через конфлікт в крамниці помер хлопець

Конфлікт між двома компаніями розгорівся на Привокзальному майдані в Тернополі. Молоді люди не поділили черги в крамниці.

Зі слів очевидців, затійником сварки став 26-річний тернополянин. Будучи напідпитку  хлопець хотів поза чергою придбати якийсь товар. Така поведінка не сподобалося  20-річному жителю району. Той зробив зауваження. Слово за слово – почався конфлікт.
 
Вже на вулиці молодий чоловік не втримався від словесних образ і замахнувся. Очевидці кажуть: удар був один, але… Тернополянин впав на бетонну поверхню і сильно вдарився головою.
 
До медичного закладу хлопця доправили з відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою, сильним забоєм головного мозку, переломом склепіння та основи черепа. Через два дні пацієнт помер.
 
Повідомлення про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфікували як необережне тяжке тілесне ушкодження. Водночас тривали оперативні заходи із встановлення особи молодика, котрий був причетний до цього.
 
З’ясувати, хто ця молода людина, не виникло складнощів. Після конфлікту молодик сів за кермо автівки, тому, встановивши марку автомобіля, номерні знаки змогли ідентифікувати підозрюваного. Останній, щоправда, навіть не здогадувався про такі фатальні наслідки удару.
 
Смерть потерпілого зумовила й перекваліфікацію злочину. Сьогодні кримінальне провадження розслідується за фактом вбивство через необережність. Підозрюваному загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, повідомили в секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Анонім

    напився-будь людиною, а бикувати, лізти поперед всіх, йти до своеї мети по головах інших, чмирити, незважати на інших користуючись своею безкарністю-за таке треба карати, вчити малолетніх хамів правил хорошого тону, вчити поважати людей, які стоять в черзі перед тобою, вони також кудись поспішають.Заставити таких шустряків рахуватися з іншими, і людяність тут не до тіеї сторони застосована. Цей нахабний молодик повинен був згадати про людяність, перш ніж перти буром.Я за суд Лінча.Сам неодноразово стикався із нахабністю шмаркачів породженою  безкарністю.Вони розуміють тільки силу. ХАМА В РИЛО!

    Анонім reply Анонім

    неадекватний пост такої ж особистості як ця зашмаркана малолєтка біля ж/д..., в якої крім того як махати своїми "вэтками" більше ні нащо розуму не має....                                                                                            

    P/S. Потерпілий був прекрасною, вріноваженою та адекватною особистістю не здатний до розпалу конфліктної ситуації з своєї волі, в той час як підозрюваний характеризується своєю бидло-хамоватою поведінкою та вседозволеністю за спиною далеко "не простих родичів"....
  • Анонім

    Знаю загиблого особисто..він не пияк, не наркоман.а працьовита і добра людина.. з ким не буває що собі випив.кожен собі випиває і до когось щось може сказати, але це не дає права зразу так бити.якщо пройтись одного вечора по Тернополі і так вбивати всіх, то взагалі що це буде??

    Анонім reply Анонім

    Якби був добра людина то до інших відносився по доброму а не ліз по головах. Не бикуй і тебе на зачеплять
  • Анонім

    Знаючи 20 річного хлопця  це не перший його випадок помахати кулаками, якшо навіть і без черги купляв хлопець можна було і пропустити,а невідправити на той світ,

    Анонім reply Анонім

    Прізвище 20 річного?

    Анонім reply Анонім

    Прізвище 20 річного?

    Анонім reply Анонім

    це точно, таких треба до виправної колонії  саджати, якщо не розуміють людської мови, а сили вдоста, то що ще з такими робити?!
  • Анонім

    Наші суди також йому  винесуть вердикт сидіти під домашнім арештом як це було з лисим шреком ,який побив волонтера ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up