На "Алясці" - бійка зі стріляниною

На "Алясці" - бійка зі стріляниною
Бійка, крики, сварки, постріли – таким був конфлікт між трьома чоловіками на вул. Володимира Великого, 10 у неділю, 10 травня близько 21.00.

Про інцидент нам повідомили читачі 20minut.ua. За їх словами, мешканці будинку були дуже перелякані через такі розбірки. До того ж, на вулиці ще гралися діти, життя яких опинилося в небезпеці. Люди викликали міліцію. 

- В цей час ще багато людей відпочивали біля будинку, у дворі гралися діти, - розповідає мешканка будинку (імені та прізвища просила не називати - прим.ред). – Конфлікт бачили багато людей зі своїх вікон. Було дуже страшно. Крики, лайка, постріли… Діти почали плакати, порозбігалися… 

Про бійку правоохоронців повідомив один з мешканців будинку, повідомляє  начальник сектору зв'язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка побачила раніше судимого 27-річного тернополянина. Останній був у стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно та чіплявся до перехожих.

- За попередньою інформацією, він та ще один чоловік стояли біля під’їзду, - каже пан Крета. - Повз них пройшов місцевий житель. Між трьома чоловіками виник конфлікт, який переріс у шарпанину та бійку. Перехожий вирвався та втік у під’їзд, а вже звідти повернувся із предметом, схожим на зброю. Люди розповідають, що чоловік, начебто, вистрілив двічі у повітря. 

Правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 "Кримінального кодексу України" – хуліганство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    жопа тобі рижий
  • Анонім

    А там не було мужиків ,то тряпки і підкаблучники, вони себе рахують мужиками, коли член витягують до своїх жінок,а коли така ситуація то самі стають ху...ми сцикливими. А цього підара чекає така сама участь ,мабуть він давно кровью не блювався ,як його там Паша Рудий  ..дякуємо за інформацію
  • Анонім

    І шо з того ? ну надавав по голові ну втік, в нього це не перший раз.ніхто його не закриє... зловити поломати ган**ону руки і ноги шоб памятав довго.     В тому будинку якшо я не помиляюся багато підїздів . То шо нікого з мужиків не було шоб зловити і гарно віддувбасити?  Шо один мужик на все В.Великого 10 який не побоявся постояти за свою жінку і дитину ?
  • Анонім

    Та це кончений Паша Рудий  з того дворику.. Відсидівший наркоман який почав бійку з мужиком . Бивши по голові чуть не до смерті побіг додому за бітою.  Люди почали чоловягу відкачувати а той ненормальний вибіг і почав Бити всіх підряд.  А мужик з сусілнього під'їзду побіг виніс ствол і сказав шо якшо той не перестане махати бітою і бити людей і дітей буде стріляти.  Вистрілив в повітря чим налякав того неадеквата.  Він втік.  А тепер  питання.  Мужики ви стояли осторонь під підїхдом і навіть не підійшли не допомогли.  Моя хата з краю. Бютт то бють не мене і не моїх дітей. Український народ... І не знатм шрб було і скільки потерпілих якби не мужик зі стволом який відлякав того наркомана.

    Анонім reply Анонім

    то шо  мужики стояли осторонь і  не підійшли, то не треба їх винити. бо втручання в бійку вимагає певної фізичної і спеціалізованої підготовки. а зараз в основному дохляки пішли, не тренується народ взагалі, тому  і втручатися не варто, шоб не получити тягла самому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up