На Борщівщині двоє хлопців згвалтували 15-річну дівчину

На Борщівщині двоє хлопців згвалтували 15-річну дівчину
Повідомлення в райвідділ міліції від жительки одного із сіл Борщівського району надійшло 12 липня близько опівночі. Жінка повідомила, що двоє невідомих молодиків зґвалтували її 15-річну доньку.

За словами потерпілої, ввечері до неї на вулиці підійшов 17-річний хлопець, з яким вона була візуально знайома. Він взяв її за руку, повів до річки, де вчинив щодо неї фізичне насильство. Після  цього подзвонив до знайомого. За якийсь час товариш приїхав на автомобілі, і теж поглумився над дівчиною.

- Міліціонери розшукали підозрюваних у вчиненні злочину, - розповів т.в.о начальника Борщівського райвідділу Володимир Горб’як - Ними виявилися двоє молодиків 17-ти та 25-ти років, які проживають в одному селі. Як встановили правоохоронці, хлопці ніде не навчаються і не працюють, перебиваються тимчасовими сезонними підробітками. Ніхто із них раніше проблем із Закон не мав.

Підозрювані зізналися у тому, що мали статевий акт з неповнолітньою, проте, за їхніми словами, все відбувалося за добровільною згодою. Правдивість їх свідчень з’ясовують правоохоронці. Призначили першочергові слідчі дії та судово-медичні експертизи.

Відео дня

Підозрювані, згідно статті 208 КПК, затримані. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 ККУ (зґвалтування неповнолітньої).

На даний час до райвідділу міліції надійшли дві зустрічні  заяви від потерпілої та її матері, в яких  вони відмовляються від своїх попередніх показів. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події, повідомляє СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Треба паспорт в дівчини перевіряти, якщо немає 16 років то краще не зв'язуватися.
  • Anonymous

    та небудуть сидіти. замутят по условному чи з від термінуванням, залежно від грошей буде (:smile:)
  • Anonymous

    ШОСЬ Я НІЧО НЕ ПОНЯЛА....то подали заяву що згвалтували....то тепер відмовляються ....дурдом! але пацани і так попали....насілували чи не насілували але секс був а дівчина неповнолітня так що хлопці СИДІТИ БУДЕТЕ ПОЛЮБОМУ! стаття 156-обмеження або позбавлення волі сроком до 5 років!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 Обмеження зі світлом в Тернополі наразі застосовувати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up