Шестеро неповнолітніх хлопців викрадали автомобілі у Тернополі

Шестеро неповнолітніх хлопців викрадали автомобілі у Тернополі
Групу викрадачів автомобілів піймали у Тернополі правоохоронці. Ними виявилися шестеро неповнолітніх хлопців. За два місяці юнаки викрали п’ять автівок вітчизняного виробництва. Як правило це був транспорт марки ВАЗ та ЗАЗ.

За словами Анатолія Стельмащука, заступника начальника Тернопільського міськвідділу міліції, в нічну пору доби вони вишукували автомобілі, які легко відчинялися, в яких немає сигналізації і не охоронялися. Відкривали двері, зламували замки запалювання, заводили і їхали кататися.

Одну з автівок хлопці вирішили розібрати на запчастини та продати. Покупців знайшли на ринку, а також серед водіїв таксі. Гроші, отримані за товар, поділили між собою порівно. Піймали юнаків, коли вони намагалися викрасти черговий автомобіль. Їх в дворі одного з будинків помітив місцевий мешканець, який і викликав правоохоронців.

- На даний час усі особи перевіряються на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень, – розповідає слідчий Тернопільського міськвідділу міліції Мар’яна Серединська. – Також вирішується питання про оголошення даним особам повідомлення про підозру і обрання відносно них запобіжного заходу.

Відео дня

Наймолодшому викрадачеві автомобілів лише тринадцять років. Він навчається у сьомому класі в одній із шкіл Тернополя. Найстаршому – сімнадцять. Жоден з хлопців, кажуть правоохоронці, раніше проблем із законом не мав. На причетність до крадіжок правоохоронці перевіряють ще одного дев’ятнадцятилітнього юнака. Самі ж хлопці зізнаються, що викрадали автомобілі заради розваги.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up