Слідчий, який взяв хабар принтером, йде до суду

Слідчий, який взяв хабар принтером, йде до суду
Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо працівника міліції за отримання неправомірної вигоди. Наразі він відсторонений від займаної посади і перебуває під домашнім арештом

Прокуратурою області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно слідчого одного з райвідділів міліції за фактом отримання ним неправомірної вигоди за закриття кримінального провадження. 

  • Встановлено, що працівник міліції вимагав та отримав від тернополянина неправомірну вигоду у виді лазерного принтера вартістю 2,5 тис. грн. за сприяння у закритті кримінального провадження, пов’язаного з вчиненням ДТП, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

За цим фактом прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт за ч.3 ст.368 КК України - одержання неправомірної вигоди.

Ухвалою слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арештута відсторонено від займаної посади. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up