Свята на Тернопільщині: бійки та крадіжки. Крали все - від гусей до коштовностей

Свята на Тернопільщині: бійки та крадіжки. Крали все - від гусей до коштовностей

У період Великодніх свят – з 1 до 3 травня – на Тернопільщині зафіксовано 13 кримінальних правопорушень. Дев’ять з них - крадіжки. А на Привокзальному майдані так обтовкли чоловіка, що він опинився у реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом склепіння й основи черепа.

Першого травня на Борщівщині з приватного господарства невідомі винесли гусей, а у Тернополі з квартири викрали 20 найменувань золотих виробів.

  • Із недобудованого приміщення школи в Заліщицькому районі другого травня викрали будівельні матеріали, а в обласному центрі від злодіїв потерпіло троє мешканців, - розповів начальник сектору комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - На вул. Шопена невідомі відважили металопластикове вікно та проникли до квартири. З приміщення винесли гроші, золото та дороговартісні годинники. Сума збитків – 74 200 гривень.

Намагалися відкрити двері зловмисники і на просп. Петлюри. Проте вони не змогли впоратися з замком, а лише пошкодили його.

Майже 23 тисячі збитків зазнав житель села Плотича Тернопільського району. З пасовища невідомі викрали його коня та дерев’яний віз. Правоохоронці встановили особу зловмисника – це двадцятитрьохлітній житель села Ігровиця. У скоєному чоловік зізнався.

Відео дня
  • Третє травня також не минуло без крадіжок, - каже Сергій Крета. - На вулиці Глінки з квартири невідомі винесли коштовні вироби на 7 тисяч гривень. Став жертвою крадіїв і житель Теребовлянщини. З його авто злодій, пошкодивши замок, витягнув гаманець в якому було 600 гривень.

3 травня на Привокзальному майдані побили чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, конфлікт виник близько 1:30. На автомобільній стоянці словесний конфлікт між чоловіками переріс у бійку. Невідомий вдарив тернополянина в обличчя, сів в автівку темного кольору та поїхав у невідомому напрямку.

  • В результаті удару потерпілий впав та вдарився головою об бетон,. . Чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму та перелом склепіння й основи черепа. Його госпіталізували до реанімаційного відділення обласної лікарні. Хулігана розшукують правоохоронці.

Довідка

За перших три дні травня на дорогах області трапилося 6 аварій, в яких двоє людей загинули, а 14 отримали травми. На 24 водіїв склали адмінпротоколи за керування автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ретро

    Тернопільськи новини почитай, там як напишуть то встояти неможливо, це всеодно що перднути голосно в натовпі і їм несоромно.
  • Анонім

    Ржунімагу: "Невідомий вдарив тернополянина в обличчя, сів в автівку темного кольору та поїхав у невідомому напрямку".

    :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up