Міліція вже знає, хто напав на чоловіка біля вокзалу

Міліція вже знає, хто напав на чоловіка біля вокзалу
П’ятеро чоловіків відпочивали за пляшкою. Сварка, бійка і перерізане горло. Потерпілий у лікарні, його кривдника вже встановили і невдовзі затримають.

Побитого чоловіка з порізами на горлі, який лежав на вул. Парковій 20 серпня близько 1 ночі, побачили тернополяни, які проїжджали повз у таксі. Про це повідомили городяни в соцмережах.

  • Йому було на вигляд років 25, - пишуть городяни. - За його словами, він ще зміг спуститися з моста і впав на землю. Повз проїжджало декілька машин і ніхто не зупинився допомогти!

Люди, які їхали в таксі, викликали в швидку. Ще хтось із перехожих повідомив до міліції.  Цю ж інформацію підтвердили правоохоронці.

  • До міськвідділу міліції поступило повідомлення близько 1 ночі 20 серпня від невідомого чоловіка, - кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. – Він побачив, що людина з пораненнями на обличчі та шиї лежить на вул. Парковій – неподалік залізничного вокзалу.

Одразу на місце виїхала слідчо-оперативна група. Травмованого чоловіка «швидкою» доправили до міськлікарні №2.

Відео дня

Як встановили згодом працівники міліції, потерпілим виявився 35-річний тернополянин.  

  • Він зустрівся з компанією ще з 4 чоловік біля вокзалу, скинулись, купили горілку, - розповіли у міліції. – Випивали в районі вокзального ринку. Згодом між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. В результаті один з чоловіків розбив пляшку з-під пива і полоснув рештками колегу.

Особу чоловіка, який наносив удари, міліціонери вже встановили і стверджують, що зараз проводять заходи по його затриманню.

Потерпілий, як нам вдалось дізнатись, був раніше судимим.

  • Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфіковано за ст. 128 ч. 1 Кримінального кодексу України, - повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Юридична довідка

 Стаття 128 Кримінального кодексу України. Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. ­ Карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sammer

    ))) Дякую.
  • Sammer

    П. Бєлякова, прочитав заголовок до Вашої статті, і захотілося сказати:"Йооой, як файно є!" Що це, вибачте, за бандитський жаргон "підрізали чоловіка"? А стиль речення - як у баби Маньки: "Вже встановили того хлопаку, шо там на вакзалі порізав колєґу" )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up