У Тернополі 21-річна дівчина до смерті забила чоловіка подруги


У Тернополі 21-річна дівчина до смерті забила чоловіка подруги
Черговий лікар повідомив міліціонерів про насильницьку смерть 54-річного тернополянина. Потерпілого вбила молода подруга його жінки.

Медик констатував, що чоловік помер внаслідок численних травм та побоїв. Слідчо-оперативна группа виїхала на місце події, аби зясувати обставини, що призвели до смерті потерпілого.

В ході розслідування працівники міліції оперативно встановили підозрювану у скоєні злочину особу.

- До смерті потрепілого причетна 21-річна подруга сім’ї, мешканка Тернопільського району, - повідомив начальник управління карного розшуку Степан Яцух.

Відео дня

Напередодні трагедії жінки випадково зустрілися на ринку та, взявши пляшку, пішли її розпивати до однієї з них додому.

Господар квартири спав у сусідній кімнаті, але через деякий час приєднався до жінок. Чоловік спробував позалицятися до знайомої, але жінка сприйняла такі дії агресивно й вдарила чоловіка по обличчю.

Господар та гостя почали сваритися. Товаришка штовхнула чоловіка і він упав. Дівчина почала щосили його копати ногами в живіт та в голову. Дружина боронити чоловіка навіть не намагалася.

Коли потерпілий перестав рухатися, жінки покинули жертву на підлозі та пішли в кафе на каву.

Повернувшись увечері додому, дружина застала свого чоловіка там, де вони його залишили. Під ранок потерпілому стало погано і довелося викликати швидку.

Медики, які приїхали на виклик, побачили чоловіка з численними гематомами на обличчі та голові, вибитими зубами, переламаними ребрами та внутрішніми забоями життєво важливих органів.

Травми були дуже серйозними. Під час надання допомоги чоловік помер у лікарні. Правоохоронці розшукали та затримали подругу. Та зізналася у скоєному. Слідчі відкрили кримінальне провадження згідно статті 121 частини 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрювану у скоєнні злочину поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вячеслав Олиевский

    ну це вже 4 версія того що відбулося,і всеж багато білих плям в цьому ділі.а нашій міліції просто після" ниркової профілактики " закрити справу і повішати на людину легче всього.якщо і далі так буде то за що сояли люди на майдані?далі мєнти вибивають те що їм потрібно і закривають справи вішаючи зірочки.надіюсь що всеж ще адвокати не такі продажні і справу переглянуть і все зміниться.боюсь що ця справа може стати новою для екстрасенсів СТБ.

    Nat Tan reply Вячеслав Олиевский

    А що не так пишіть конкретно
  • Бандерівка

    до чого світ котиться...молодь крім гульків і спиртного нічим не цікавиться...Stop the World – I Want to Get Off !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up