У Тернополі - безпечно, хоча міліції і поменшало

У Тернополі - безпечно, хоча міліції і поменшало
Наші правоохоронців в зоні АТО
Частина тернопільських правоохоронців зараз в зоні АТО. Там вони охороняють стратегічні об'єкти та блок-пости. Тобто охоронців порядку в місті поменшало і це хвилює тернополян. Та з безпекою в нас все добре наполягають в міськвідділі.

Хто партрулює місто та їздить на виклики в разі біди, запитав тернополянин Олег Горпінський, який звернувся в редакцію. Чоловік нещодавно, як розповів, був свідком ситуації коли на виклик замість патрульної служби чи слідчо-оперативної бригади приїхали працівники державної служби охорони.

- Я не панікую, просто мене цікавить питання безпеки тернополян та міста,- сказав чоловік. - Розумію, що поїхали не усі, але чи вистачає кадрів? Поцікавтесь, можливо з тим є якісь проблеми.

З запитаннями звернулися в міський відділ мілції до заступника начальника, керівника сектору громадської безпеки Андрія Фірмана. Чоловік, до слова, нещодавно повернувся з міста Ізюм, що на Сході. Там з нашими міліціонерами охороняв теле- радіовежу та міст через Сіверський Донець.

Відео дня

- Частина з тих правоохоронців, які патрулювали місто дійсно поїхали, - каже пан Фірман, але їхні функції виконують інші правоохоронці. Крім того до патрулювання міста чи охорони громадського порядку залучаємо самооборону, автомайдан, державну службу охорони та приватні служби охорони. Тобто місто охороняється, а в разі будь-яких випадків допомога буде оперативною.

Правоохоронець радить і тернополянам бути пильними та повідомляти на "102" про підозрілих осіб чи то на вулиці чи то в будинку, про предмети, які викликають підозри та інше. Також міліціонери закликають звекртатися до них у випадку якщо ви стали свідками якихось неправомірних дій: аварія, бійка, крадіжка та ін.

До речі, не лише міліція просить пильності та співпраці, а й служба безпеки України. В громадських місцях та в транспорті можна побачити звернення від СБУ де просять розповідати про випадки сепаратизму чи закликів до нього та обіцяють "подбати" про таких осіб. Номер за яким можна звернутися в СБУ – 52-90-00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • kreatin

    Слава Нашим Хлопцям !!! Слава Україні !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up