У Тернополі крадуть майно з автомобілів

У Тернополі крадуть майно з автомобілів
За останні декілька днів почастішали випадки незаконного заволодіння майном з салонів транспортних засобів. Лише за один день до міліціонерів звернулися двоє мешканців із заявами про крадіжки цінних речей із салонів їхніх транспортних засобів.

З автівки «Хюндай», яку господар залишив у дворі без нагляду, невідомі зловмисники викрали відеореєстратор та навігатор, завдавши збитків на понад тисячу гривень.

Більших втрат зазнав власник «Рено Кенго». Тернополянин припаркував фургон на стоянці поблизу торгового центру і пішов у своїх справах. Коли провернувся, залишені в салоні планшет та особисті документи хтось викрав. Збитки потерпілий оцінив у сіму більш як дві тисячі гривень.

- Зловмисники викрадають усе, що становить для них матеріальну цінність: автомагнітоли, ноутбуки, реєстратори, навігатори,іншу техніку, а також жіночі сумки, барсетки, документи, гроші, – розповідає заступник начальника Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук. – Лише декілька хвилин необхідно крадіям, щоб поцупити, залишені в салоні речі. Власники паркують авто в людному місці в надії, що крадії не наважаться привселюдно залізти до салону, а повернувшись за 5-10 хвилин, виявляють розбите скло чи пошкоджені замки дверцят в автомобілі і зникнення особистих речей.

Аби зменшити ризики стати жертвою такого роду автокрадіїв міліціонери радять власникам не залишати в транспортних засобах цінних речей.

Відео дня

Єдиним і найнадійнішим способом уникнути крадіжок – не залишати цінних речей та значних сум грошей в салоні, – каже Анатолій Стельмащук.- Особливо на видному місці. Більшість крадіжок стається саме через те, що автовласники самі провокують зловмисника. Потенційний злодій завжди помітить на сидінні безпечно залишений мобільний телефон, ноутбук або барсетку. Водіям також не варто забувати про те, що авто потрібно замикати. Раджу не залишати автомобіль без нагляду, обладнайте його сигналізацією та вмикайте її кожного разу, коли залишаєте транспортний засіб.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up