У Тернополі крадуть велосипеди. Допоможіть встановити особу злодія (ВІДЕО)

У Тернополі крадуть велосипеди. Допоможіть встановити особу злодія (ВІДЕО)
У Тернополі продовжують викрадати двоколісні транспортні засоби. Як правило, полюють за велосипедами, залишеними без нагляду.

Правоохоронці закликають тернополян подбати про безпеку своїх транспортних засобів та просять допомогти встановити особу ймовірного крадія двоколісників.

- Майже щодня до правоохоронців надходять звернення від громадян про крадіжки велосипедів, - повідомляє заступник начальника Тернопільського міськвідділу міліції Анатолія Стельмащука. - Зазвичай, злодії орудують вночі. Навіть тросові замки, яким пристебнутий транспорт, не рятують від протиправного.

Останню крадіжку велосипеда правоохоронці зареєстрували у Тернополі на вулиці Рєпіна. Потерпілий – 36-річний чоловік повідомив, що невідомий викрав з під’їзду будинку його спортивний велосипед, який знаходився між першим та другим поверхами.

Відео дня

Зловмисника зафіксувала камера відеоспостереження. На відео добре видно, як невідомий, аби не привертати до себе увагу, заходить до під’їзду з котом на руках, а вже через декілька хвилин виходить звідти з чужим велосипедом.

Уважно придивіться до зображення, якщо ви впізнали дану особу, володієте будь-якою інформацією, яка допоможе правоохоронцям у розкритті злочину, зателефонуйте за номером 067-208-02-25 або на лінію 102.

Також міліціонери вкотре звертаються до тернополян не залишати велосипеди без нагляду у під’їздах – на сходових клітках, сушильних приміщеннях. Зберігайте двоколісники у підвалах, гаражах з міцними замками, або ж забирайте їх у квартиру.

- Якщо ви стали свідком або очевидцем крадіжки, не будьте байдужими, телефонуйте до правоохоронців, – наголошує Анатолій Стельмащук. – Ваше оперативне повідомлення допоможе розкрити злочин гарячими слідами та не дасть шанс крадію уникнути покарання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up