У Тернополі міліціонери виявили 10 нових проституток

У Тернополі міліціонери виявили 10 нових проституток
З метою запобігання і протидії кримінальним правопорушенням у сфері суспільної моралі, покращання стану оперативної обстановки, з 24 листопада по 16 грудня на Тернопільщині правоохоронці провели комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Нічне місто».

У ході оперативно-профілактичних заходів міліціонери виявили 13 адміністративних правопорушень, передбачених ст.181-1 КУпАП (заняття проституцією). Десятьох жриць кохання взято на облік органів внутрішніх справ.

За три тижні співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласної міліції виявили вісім кримінальних правопорушень у сфері суспільної моралі. З них чотири факти звідництва для розпусти  (ст. 302 ККУ), стільки ж - розповсюдження відеопродукції порнографічного змісту в мережі Інтернет (ст. 301 ККУ). За шістьма кримінальними провадженнями зловмисникам повідомлено про підозру, чотири кримінальні провадження вже спрямовано до суду.

- Кардинально змінити ситуацію із проституцією складно, адже кількість охочих заробити, продаючи власне тіло не зменшується. Коли хтось із представниць найдревнішої професії відходить від справ, чи за втручання правоохоронних органів, чи з особистих міркувань, на її місце приходить нова, - каже начальник ВБЗПТЛ Сергій Запаранюк. - Також з'являються нові види проституції, наприклад, із використанням мережі Інтернет.

Відео дня

З метою встановлення порушників у сфері моралі міліціонери  здійснюють ретельний аналіз рекламних оголошень у ЗМІ та Всесвітній павутині щодо пропозицій з організації надання сексуальних послуг, участі в зйомках порнографічного характеру, високооплачуваної роботи в режимі „он-лайн”. 

Із завершенням операції "Нічне місто" діяльність правоохоронців в даному напрямку не припиниться, співробітники міліції і в подальшому будуть продовжувати боротьбу зі злочинами проти моральності, повідомили у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Читач72

    Враховуючи що чоловіків зараз набагато менше, навіть є дефіцит, то оплачувати за секс мають жінки.  Бо чомусь завжди жінки цінять свою проституцію обдираючи  чоловіків.  І тому все кардинально змінилося. Чоловіки теж вміють губи малювати.
  • Сомбра

    Дайте  номера телефонів!!
  • Анонім

    А чинуш хабарників скільки зловили за останній місяць? кишка тонка...
  • Haman Joey

    Легалізація дозволяє контролювати і запобігти злочину.

    Це час для Тернопіль листя середньовіччя і використовує досвід з інших країн.

    (Ви знаєте, але завжди краще aqlles)

keyboard_arrow_up