Вдарили по голові, забрали гроші і телефони

Вдарили по голові, забрали гроші і телефони
Чоловік кілька днів був без свідомості. Медики діагностували лінійний перелом склепіння черепа та прооперували його. Прийшов до тями – дав покази. Нападників затримали у Луцьку, коли ще з двома колегами напали на волинянина. Тепер вже – зі зброєю

54-річний чоловік внаслідок розбійного нападу, скоєного на нього, не лише позбувся майна, а й отримав важку травму голови.

Інцидент трапився два місяці тому у райцентрі Кременець.  Зловмисників, яких, до слова, було двоє, міліціонери затримали у сусідній Волинській області, де вони вчинили аналогічний злочин.

  • Повідомлення про те, що невідомі напали на 54-річного приватного підприємця, надійшло до правоохоронців одночасно від лікарів і дружини потерпілого, - розповів виконуючий обов’язки начальника Кременецького райвідділу внутрішніх справ Володимир Галевич. - З’ясувалося, що невідомі особи напали на чоловіка вранці неподалік його будинку. Зловмисники вдарили потерпілого по голові, забрали барсетку зі значною сумою грошей та два мобільних телефони.

Правоохоронці тривалий час не мали змоги опитати потерпілого, адже декілька днів він був без свідомості. Медики діагностували у чоловіка лінійний перелом склепіння черепа та прооперували його.  Отримані ним тілесні ушкодження кваліфікували як важкі.

Відео дня

Прийшовши до тями, потерпілий зміг надати свідчення правоохоронцям. Це допомогло встановити обставини нападу. З’ясувалося, що зловмисників було двоє.

Затримали небезпечних злочинців у Луцьку. Там вони разом ще з  двома поплічниками вчинили розбій на місцевого жителя із застосуванням вогнепальної зброї.

  • Причетними до нападу на підприємця із Кременця виявилося двоє неодноразово судимих жителів Житомирської області, - повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Щодо них відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 ККУ - розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

За скоєне їм загрожує від восьми до  п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. На вирок суду зловмисники чекатимуть під вартою.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up