Випив, вкрав авто, покатався і – в кювет

Випив, вкрав авто, покатався і – в кювет
За кермо чужої автівки чоловік сів напідпитку. Про скоєне він жалкує та обіцяє відшкодувати витрати на ремонт. Проти нього відкрито кримінальне провадження за незаконне заволодіння транспортним засобом

Задля розваги 28-річний житель с. Гермаківка Борщівського району, який був напідпитку,  поцупив авто в односельчанина.

Однак довго кататися йому не довелося, проїхавши декілька кілометрів, не впорався з керуванням та з’їхав у  кювет.

  • Повідомлення про крадіжку легківки надійшло до співробітників Борщівського райвідділу міліції близько першої години ночі від жителя села Гермаківка, - каже начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Чоловік розповів, що лише на декілька хвилин залишив автомобіль марки «Джилі» поблизу свого господарства, а коли повернувся, то його не було. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, що власник залишив свій транспортний засіб відчиненим, ще й з ключами в замку запалювання. Міліціонери розпочали пошуки викраденої машини. І вже за деякий час виявили її  в кюветі. Транспортний засіб був дуже сильно пошкоджений. Крадія ж у салоні не було. Його міліціонери розшукали вдома.

Відео дня
  • Причетним до крадіжки виявився 28-річний житель села Гермаківка, - каже Сергій Крета. - Чоловік зізнався, що поцупив машину у односельчанина.

Як встановили правоохоронці, за кермо чужої автівки  молодик сів напідпитку. Про скоєне він жалкує та обіцяє відшкодувати витрати на ремонт транспортного засобу.

Проти автовикрадача  відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 ККУ - незаконне заволодіння транспортним засобом.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up