За виділення два гектари землі сільський голова вимагав два мільйони хабара

За виділення два гектари землі сільський голова вимагав два мільйони хабара
Майже два мільйони гривень вимагав голова однієї із сільських рад Тернопільської області у підприємця за виділення земельної ділянки площею у 2 гектари.

 Ці гроші мали слугувати ґарантом у вирішенні усіх питань з документами.

На гарячому, під час передачі частини грошей, а це 230 тисяч гривень, працівники органів внутрішніх справ по боротьбі із економічною злочинністю УМВС України в області разом представниками Міністерства внутрішніх справ піймали посадовця.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 368 частина 3 ККУ- одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище. Санкція статті карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відео дня

Триває слідство.

Вирішується питання про затримання посадовця відповідно до статті 208 КПК України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Чув від однієї бабулі, що маски шоу були у четвер в Зборівському районі, село на букву М. А герой вже вдома під домашнім арештом!!!
  • Анонім

    Новина абсолютно не цікава і просто констатує сухий факт про вимагання хабаря! напишіть яка сільська рада, хто вимагав гроші, як затримували! Голова сільради відкупиться, а про "героя" так і ніхто не взнає!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами 09:01 Чого чекати від погоди цього тижня: синоптики дали прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up